După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 29 ianuarie 2017

Implozia revoluției sexo-marxiste sau cum ne-a găsit contrarevoluția conservatoare din SUA


În SUA se face istorie: al doilea om în stat, vicepreședintele Mike Pence, vorbește la Marșul pentru Viață, purtând mesajul Președintelui Trump. Este prima oară în istoria de 44 de ani când un om aflat la vârful puterii în stat ține un discurs la acest eveniment la care participă sute de mii de persoane anual, dar care a fost constant sabotat de media mainstream, aflată în slujba corporatocrației.

Iată că, în timp ce șeful de cabinet al Președintelui Trump este un ortodox practicant, Priebus, iar vicepreședintele SUA este un catolic practicant, președintele Johannis-cu-geacă-roșie o are consilieră principală pe cea care a implementat viziunea lui Soros în România încă din 1990, anticreștina Sandra Pralong, iar politic este susținut de USR, un partid făcut de servicii cu banii lui Soros - și asta o spun cei din interior, nu altcineva. Iar șefa DNA, Codruța Kovesi, este încă reprezentanta de forță a vechiului regim globalist Obama, care a pierdut aici doar un pilon, cel reprezentat de șeful SRI, gen. Coldea. 

Presa și DNA-ul, ca și marii specialiști care au fost consilieri la Cotroceni în regimul Băsescu precum și alți oameni politici din partea „dreaptă” par că o așteaptă pe Hillary Clinton cu covorul roșu, la Otopeni. 

În timp ce ideologia Corectitudinii Politice face implozie în SUA, președintele nostru consideră majoritatea tăcută a României, cea care a strâns 3 (trei) milioane de semnături pentru definirea limpede a Familiei în Constituție și securizarea ei în fața „reformelor" ideologice revoluționare, ca fiind formată din „fanatici religioși". 


Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.