După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 2 ianuarie 2017

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Pace tuturor !

         După cum știm cu toții, tocmai am sărbătorit nașterea Domnului Isus și ne rugăm ca El să se nască prin Duhul Sfânt și în inimile în care este încă întunericul acestei lumi.
      Dragi frați și surori, pentru că se apropie sfârșitul anului, dorim să vă mulțumim în numele Domnului, tuturor celor care ați fost o încurajare și o binecuvântare, atât pentru noi personal, cât și pentru lucrarea din India. Domnul cunoaște rugăciunile făcute în ascuns, încurajările trimise prin e-mail sau față către față, sacrificiile și dărniciile făcute fără ca să știe dreapta ce face stânga. Pentru toate există o răsplată de la Tatăl ceresc.
      Fie ca Domnul în bunătatea Lui, să reverse daruri duhovnicești și pământești și paharul  binecuvântărilor să vă fie plin încât să dea peste el!

         Lucrarea din India
 
     Știm cu toții că echipa din India continuă lucrarea chiar dacă noi suntem încă pe tărâmuri românești. Dar totuși, inima noastră este în India. 

    În urma rugăciunilor înălțate către Domnul, El a lucrat minunat și prin dărnicia fraților și surorilor, echipa din India  a sărbătorit  și anul acesta nașterea Domnului Isus Hristos și în locurile în care se lucrează mai ales cu copiii, și anume: în Mali (majoritatea musulm*), Mila 28 și 29 (majoritatea hinduși) și copiii de la Mila 2  (hinduși ) de care se ocupă în special un frate din echipa noastră.  S-a sărbătorit nașterea Domnului Isus cu cântece, coreografii, daruri și mărturia scurtă dar relevantă despre nașterea Domnului Isus din partea unui frate din echipă. În plus, echipa a gătit pentru toate aceste comunități, mâncare  din care s-au înfruptat și adulții.  De data aceasta a fost nevoie de mult mai multe daruri și mai multă hrană, deoarece anul acesta s-a sărbătorit în mai multe locuri. 

   În toate acestea dorim ca doar Hristos să fie înălțat și atât copiii cât și adulții să înțeleagă prin Duhul Sfânt, semnificația întrupării lui Hristos pe acest pământ. Avem credința că sămânța semănată se va întoarce cu mult rod la vremea hotărâtă de Tata ! 

     Am atașat și câteva poze ca să vă bucurați cu noi de lucrarea Lui. Slăvit să fie Domnul că ne-a dat acest privilegiu, să putem vesti Cuvântul Lui până la marginile pământului.

     Domnul să ne ajute să punem în practică ce scrie în Eclesiastul 11:6.
 
          Vă îmbrățișăm cu drag și fie ca dragostea pe care o revărsați peste noi, prin ISUS  HRISTOS , să se întoarcă la dumneavoastră însutit și înmiit!

                Cu multă prețuire, familia Bagdas! 

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.

În data de 29 noiembrie 2014 s-a căsătorit cu Uday Bagdas.

E-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:

Banca BRD  RONRO98BRDE410SV70924254100 , EURRO45BRDE410SV92432154100

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.