După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 11 ianuarie 2017

O nouă aniversare în familia Bodnariu: "Scumpa noastră Eliana, la mulți ani! Continuăm să ne rugăm pentru tine ca traumele sufletești îndurate în Norvegia să nu îți umbrească viața ta de copil ci fericirea să-ți lumineze chipul în fiecare zi!"


Scumpa noastră Eliana,
Deși ești cea mai mare ai așteptat cu răbdare după Naomi și Matei, ca astăzi să sărbatorim și ziua ta. Uite așa este ca voi trei să vă nașteți la începutul lui ianuarie și zilele astea e o continuă sărbătoare. Micuțul Ezechiel de-acum știe și el să cânte "La mulți ani!".
11 ani - o vârstă frumoasă. Ne bucurăm nespus pentru tine că ești în mijlocul familiei tale și celor dragi ai tăi. De zilele fraților tăi ne-am adus aminte iar cu durere de anul trecut si nu putem să uităm cât de greu a fost și în dreptul tău. A fost cel mai șocant pentru tine pentru că fiind cea mai mare (numai 10 ani totuși atunci) ai realizat cel mai mult ce se întâmplă cu familia ta atunci când autobuzul de școala nu te-a mai luat să te ducă acasă ci fără nici o prevenire te-ai trezit că niște străini te-au luat cu forța și te-au dus departe și pentru luni de zile n-ai mai fost acasă cu familia. Toate încercările tale de a lua legatura cu mama și tata au fost oprite de cei de la protecția copilului. Noi mai primeam câte o rază de speranță când mai auzeam despre tine odată pe lună sau la două luni, că ești tare și aștepți cu credință sperând că într-o zi te vei întoarce iar acasă. 
Domnul Isus să te binecuvinteze Eliana și să-ți dea tot ce-ți dorește inima. El ți-a ascultat rugăciunile și tot El va veghea asupra ta în fiecare zi. Continuăm să ne rugăm pentru tine ca traumele sufletești îndurate în Norvegia să nu îți umbrească viața ta de copil ci fericirea să-ți lumineze chipul în fiecare zi.
Familia ta de aproape si cei de departe îți urăm "La mulți ani cu Domnul Isus!"
Te iubim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.