marți, 24 ianuarie 2017

Mike Pompeo, validat de Senat în funcția de director al CIA. El s-a declarat un susținător al familiei tradiționale și împotriva căsătoriilor homosexuale...


Senatul american l-a confirmat pe Mike Pompeo în funcția de director al Agenției Centrale de Informații (CIA) pe perioada noii Administrații a lui Donald Trump, informează The Independent.

 Acesta a primit 66 de voturi pentru și 32 împotriva.

Numirea sa a fost confirmată în pofida opoziției unor democrați, care au subliniat mai multe puncte de vedere ale republicanului în privința unor subiecte cheie, cum ar fi sistemul de supraveghere, tortura și influența Rusiei în cadrul campaniei prezidențiale din 2016.

În timpul audierii Senatului, Pompeo a refuzat să accepte descoperirile în privința schimbărilor climatice și a afirmat că nu va permite credințelor sale personale față de căsătoriile între persoane de același sex să intervină în noul său rol.
El s-a declarat un apărător al familiei tradiționale, pe care o consideră inima unei națiuni, declarând în mai multe rânduri că este împotriva căsătoriilor între persoane de același sex.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.