miercuri, 18 ianuarie 2017

Coaliţia pentru Familie — Ultima excrescență pe corpul unui învățământ calamitat: "Drepturile elevului" - ideea că elevul este egalul profesorului, că are autoritatea de a-l corecta sau contrazice pe acesta. Vina nu este a copiilor, ci a celor care au distrus învățământul - aceleași forțe care se străduiesc să distrugă și ceilalți piloni ai națiunii, familia și credința...

Ultima excrescență pe corpul unui învățământ calamitat este cunoscută sub numele de 'drepturile elevului': ideea că elevul este egalul profesorului, că are autoritatea de a-l corecta sau contrazice pe acesta și că procesul de învățare în general trebuie sa treacă de la însușirea de valori morale la 'luarea de decizii'. Cum ar mai putea să se predea valori morale elevului când lumea cu susu-n jos în care trăim ne învață că totul este relativ? Dar cum ar putea lua decizii un copil care nu cunoaște ce este bine și ce rău?

Tratarea profesorului cu 'Ce vrei, fă' nu este doar un accident izolat. Asta au fost intoxicați copiii să creadă despre dascălii lor.
Dar nu este vina copiilor, ci a celor care au distrus învățământul - aceleași forțe care se străduiesc să distrugă și ceilalți piloni ai națiunii, familia și credința.
"Romania a ajuns o ţară în care care copiii nu mai cunosc bunul simţ, respectul şi propriile responsabilităţi, în care nu mai există determinare, ambiţie şi conştiinta unei bune conduite morale, sociale şi culturale".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.