După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 8 ianuarie 2017

† Coaliţia pentru Familie – APEL!


Revizuirea Constituției poate fi inițiată de cel puțin 500.000 de cetățeni cu drept de vot. Din păcate, legea după care se ghidează acest proces este complet anacronică: permite exclusiv colectarea de adeziuni pe hârtie, pe formulare-tip, doar de către persoane împuternicite special și necesită o verificare draconică a listelor la unitățile de evidența populației din fiecare unitate administrativ-teritorială. Întreg procesul este extrem de dificil și descurajează, de facto, însăși ideea de inițiativă legislativă a cetățenilor.

Sperăm să vedem legislația reformată cât mai curând - și adresăm acest apel membrilor Parlamentului României. Dacă tot suntem în anul 2017, se poate face astfel încât să se semneze online, cu mecanisme de verificare automată a identității, așa cum se face la inițiativele cetățenești europene.

De asemenea, trebuie corectată „scăparea” din cauza căreia cetățenii din afara țării (diaspora) nu pot semna listele de susținători ai inițiativelor legislative ale cetățenilor. Este un caz clar de discriminare.

Coaliția pentru Familie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.