După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 29 decembrie 2016

✡ Netanyahu: "Ne SCUIPĂ în față!” Obama, pregătit să DETONEZE bomba pentru Israel: un STAT PALESTINIAN în ultimele zile de mandat.


Nu rezoluția ONU din 23 decembrie a produs furie în Israel, cât faptul că aceasta ar pregăti terenul pentru o ultimă lovitură letală dată de administrația Obama fostului aliat.

Israelul și-a continuat atacurile furioase la adresa actualei administrații americane, susținând că există dovezi „suficient de puternice” că însuși Barack Obama s-a aflat în spatele controversatei rezoluții ONU care critica așezările israeliene din teritoriile locuite de palestinieni și a amenințat că va înmâna aceste dovezi lui Donald Trump.
Afirmațiile israeliene vin la numai o zi după ce ambasadorul american la Tel Aviv, Dan Shapiro, a fost convocat de premierul Netanyahu pentru a oferi explicații pentru ce Statele Unite nu și-au folosit dreptul de veto (ca de obicei) și s-au abținut, ceea ce a permis adoptarea rezoluției de condamnare a Israelului. Gestul Washingtonului este unic în istoria relațiilor sale cu Israelul.
Într-o declarație făcută duminică, pentru Fox News, David Keyes, unul dintre purtătorii de cuvânt ai lui Netanyahu, a declarat că mai multe surse, inclusiv arabe, au informat Israelul de implicarea efectivă a lui Obama în promovarea rezoluției.
„Avem dovezi suficient de puternice, de la surse deopotrivă din lumea arabă cât și internaționale, că este vorba de o acțiune deliberată a Statelor Unite și că, de fapt, ele sunt în primul rând cele care au stat la originea rezoluției.”
La numai câteva ore după această declarație, ambasadorul Israelului la Washington, Ron Dermer, a mers și mai departe, afirmând că a adunat dovezi despre rolul lui Obama în prmovarea rezoluției, dovezi pe care le va prezenta viitoarei administrații Trump.
Într-o declarație pentru CNN, Dermer a afirmat:
„Vom prezenta aceste dovezi noii administrații prin canalele potrivite. Dacă doresc să le facă publice pentru poporul american, sunt binevenite.”
Potrivit lui Dermer, nu doar că Statele Unite nu au sprijinit Israelul în momentul votului, ci „au stat în spatele alianței anti-Israel de la ONU”.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.