vineri, 2 decembrie 2016

Instituțiile europene forțează ideologia gender pe gâtul statelor UE cu ajutorul convenției privind violența domestică

Cele mai extremiste comisii ale Parlamentului European – Libertăți Civile (LIBE) și Drepturile Femeilor și Egalitate de Gen (FEMM) și-au unit forțele, marți, pentru o audiere publică finanțată de Comisia Europeană și de Consiliul Uniunii, cu scopul de a avansa periculoasa ideologie „gender” și de a forța statele membre să adopte Convenția de la Istanbul, maculată de aceasta.
Audierea asupra intrării în vigoare în statele UE a Convenției de la Istanbul privind violența împotriva femeii și-a propus să contribuie la un raport intermediar având ca autori comuni cele două Comisii, cu Anna Corazza Bildt și Christine Revault d’Allonnes Bonnefoy drept co-raportori, însă din păcate a avut exclusiv vorbitori care, cu toții, au susținut includerea în Convenție a periculoasei teorii „gender”, ceea ce o va face, în premieră, o definiție obligatorie în toate statele unionale. Niciun efort nu a fost depus de organizatori pentru a adigura prezența printre vorbitori a unui grup civic care se opune ideologiei gender.
Audierea urmează unei dezbateri în plenul Parlamentului săptămâna trecută. În timpul acesteia, activiștii „gender” au primit un puternic sprijin atât din partea Comisiei Europene cât și din partea președinției Consiliului Uniunii Europene, asigurată de Slovacia. Vorbind din partea Comisiei, Vera Jourova, Comisarul pentru Justiție, Consumatori și Egalitate de Gen a informat despre cum vedea Comisia „progresul în accederea Uniunii Europene la Convenția de la Istanbul.”
D-na Jourova a declarat că „încurajează constant Statele Membre să ratifice documentul în toată Uniunea Europeană, și Statele Membre se pot baza, ca ajutor în acest proces, pe programele și fondurile europene disponibile”. Cu alte cuvinte, în plus față de hărțuirea statelor pentru a semn acest document periculos Comisia le mai oferă și mită sub forma unor fonduri pentru proiecte „prietenoase” față de teoria gender. Ea face clar și că Comisia vedea această procedură ca pe o oportunitate de a continua finanțarea ONG-urilor care promovează această agendă radicală: „Banii vor merge la organizații – ONG-uri – care lucrează pe teren și care pot de asemenea contribui foarte semnificativ la succesul acestei campanii. Ca să mai adaug ceva referitor la bani, doar în 2016 Uniunea Europeană a cheltuit 24,5 milioane  de euro pentru susținerea a 62 de proiecte umanitare pentru combaterea violenței bazate pe gen.”
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.