După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 7 octombrie 2016

eBihoreanul.ro: Noul administrator public, Dacian Palladi. Fost procuror, ajuns director de filială FPS, lector la universităţile Oradea şi Emanuel, consultantul în afaceri Dacian Palladi, mason declarat şi creştin botezat la baptişti, este una dintre cele mai excentrice figuri ale vieţii publice locale.

Fost procuror, ajuns director de filială FPS, lector la universităţile Oradea şi Emanuel, "aciuat" în politică în partidul fostului director SRI, Virgil Măgureanu, consultantul în afaceri Dacian Palladi, mason declarat şi creştin botezat la baptişti, este una dintre cele mai excentrice figuri ale vieţii publice locale.

Ales în iunie consilier local pe listele PNL, Palladi a bifat un mandat de viceprimar scurt de numai 12 zile, pentru ca săptămâna trecută să demisioneze şi din funcţia de consilier local, pentru a prelua postul de administrator public al Oradiei. Cu intenţia declarată de relansare a oraşului!
Consultant pentru Oradea
V-aţi format în timp o imagine de tehnocrat. Ce v-a determinat să intraţi în politică?
- Relaţia bună de colaborare din perioada 2008-2016 cu domnul Ilie Bolojan, pe care l-am susţinut de când a candidat pentru primul mandat, şi experienţa acumulată în 47 de ani de viaţă.
Continuarea pe www.ebihoreanul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.