După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 9 octombrie 2016

† AFR: Anunț important! Marșuri pentru familie pe 26 octombrie!

Pe 27 octombrie urmeaza sa fie pronuntata decizia Curtii Constitutionale privind recunoasterea in Romania a casatoriilor homosexuale incheiate in strainatate. Miscarea profamilie din Romania se opune unei posibile recunoasteri a ceea ca legea Romaniei deja interzice explicit, si a ceea ce 3 milioane de cetateni cu drept de vot deja au afirmat prin semnaturi.

Pentru a transmite un mesaj cetatenesc clar si puternic Curtii Constitutionale si clasei politice din Romania ca cetatenii Romaniei, indiferent de apartenenta etnica, religioasa ori politica, nu vor legalizarea nici recunoasterea in Romania a casatoriilor homosexuale incheiate in strainatate, cetatenii tarii organizeaza marsuri si demonstratii in acest scop programate sa aibe loc Joi, 26 octombrie. La Bucuresti se intentioneaza formarea unui lant uman in jurul Parlamentului, iar in alte orase marsuri, demonstratii, prezentari, discursuri. Ee nevoie, deci, de participarea unui numar mare de oameni.

In acest scop, va rugam sa va pregatiti si sa iesiti la demonstratii. Cu mic cu mare. Singuri ori cu intreaga familie, parohie, biserica, tineri ori varstnicii. A venit ceasul pentru cetatenii tarii sa devina stapini in tara lor privind valorile si familia si sa si le afirme. Sa ni se auda vocea, tare si clar, ca valorile noastre traditionale nu sunt negociabile si ca respingem presiunile suprastatale ori amestecurile externe in privinta casatoriei si familiei in tara noastra. Nu ingaduim confiscarea institutiei casatoriei si a familiei de catre stat ori tribunale.

Detalii privind localitatile si orele la care se vor tine mitingurile si demonstratiile vi le vom da curind. Intre timp va rugam sa cititi cu atentie buletinele noastre de marti si joi in care va vom da detaliile necesare.

In plus, avem nevoie de voluntari. Cei are doriti sa participati la organizarea acestor actiuni (obtinerea de permisiuni de la autoritati, pancarte, sloganuri, aspecte grafice, etc) sunteti rugati sa ne scrieti, dindu-ne numele, orasul in care locuiti, si numarul de telefon. Va rugam sa ne contactati la office@alianta-familiilor.ro

Va rugam transmiteti mesajul de azi la toti ai vostri cu rugamintea de a se implica.
Nadajduim sa revenim curind.
Alianta Familiilor din Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.