După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 22 octombrie 2016

ActiveNews.ro: Mii de bihoreni, inclusiv familia Bodnariu, la adunarea publică organizată de Coaliția pentru Familie

Peste opt mii de bihoreni au participat sâmbătă, în Piața Unirii din Oradea, la adunarea publică pentru modificarea Constituției pe tema familiei, organizată de Coaliția pentru Familie.
La adunarea publică a participat și familia Marius și Ruth Bodnariu, românii ai căror copii fuseseră luați, în baza unui ordin temporar de plasament, de către Serviciul norvegian de protecție a copilului (Barnevernet).
„Vă mulțumim pentru rugăciunile fierbinți și pentru ajutorul vostru, pentru demonstrații și protestele în stradă, pentru a ne putea reîntregi familia. Dumnezeu să vă răsplătească cu bucuria de care ne-a făcut parte și nouă. (...) Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să își oglindească chipul și slava în familie, așa cum a orânduit-o el: un tătic, o mămică și pruncii, pe care tot el îi sau nu-i dă", a spus Marius Bodnariu.
Alături de fanfara și corul studenților ortodocși, familia Bodnariu a cântat, împreună cu toți participanții la adunare, cântecul „Suntem o familie unită".
Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.