După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 28 septembrie 2016

Jurnal de Nord: Norvegia a devenit a doua țară din Europa, după Malta, care le permite copiilor să-și aleagă singuri genul, altfel zis să decidă dacă se simt băieți ori fetițe, indiferent de anatomia lor!

Norvegia a devenit a doua tara din Europa, dupa Malta, care le permite copiilor sa-si aleaga singuri genul, altfel zis sa decida daca se simt baieti ori fetite, indiferent de anatomia lor.
Trebuie doar sa completeze online un formular, iar dupa doua saptamani, solicitantii primesc un nou CNP. Majoritatea statelor occidentale impun o lunga perioada de consiliere, tratament hormonal si o sterilizare ireversibila, inainte de recunoasterea oficiala a noului gen.
Noua legislatie permite copiilor sa se identifice drept baieti ori fete incepand cu varsta de 6 ani si cu acordul parintilor. Fara sa impuna proceduri chirurgicale si alte tratamente, procesul de schimbare a genului e la fel de simplu precum completarea unei declaratii de venit.

Obiectiile bisericii au fost nesemnificative.
Norvegia este a patra tara europeana care nu mai solicita implicarea unui doctor in tranzitia de gen, dupa Malta, Irlanda si Danemarca. Doar Malta le permite asta si copiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.