După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 20 septembrie 2016

† George Alexander – COMUNICAT, 20.09.2016

Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în cazurile Lara (Citiți “O ajutăm şi pe Lara?”) şi Camelia Smicală (“Cu abjecție, politicieni români…”).
Un lucru este sigur. Când ne unim şi suntem solidari, suntem o forță de nezdruncinat! Politicienii ar trebui să înțeleagă faptul că nu mai suntem singuri…
Suntem ÎMPREUNĂ, acum, iar Asociația Pt Protecția Copiilor şi Familiei “G.A.” a devenit persoană juridică.

Vă mulțumesc tuturor cărora v-a păsat de viața altora!
Ca urmare a eforturilor noastre comune, familia Larei s-a mai gândit o dată… A primit-o înapoi, acasă, pe Lara şi fetița ei! Fostul soț al Larei şi-a manifestat o atitudine constructivă şi a promis să contribuie financiar la creşterea copilului.

Au fost mulți oameni care au luat atitudine şi în cazul Smicală. Au trimis scrisori, note de protest către ministere sau au telefonat. Ca urmare a solidarității lor, săptămâna viitoare va avea loc o şedință între parlamentari şi angajați din Protecția Copilului România. La această şedință este invitat şi ambasadorul Finlandei la Bucureşti.
Noi ştim că nu va fi uşor, dar ne dorim să vedem nişte profesionişti români care analizează critic ceea ce spun instanțele finlandeze şi îşi apără cetățenii proprii.
Fără luptă nu se obține nimic. Mihai şi sora lui trebuie să se reîntorcă imediat Acasă. Să fie repatriați.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!
George Alexander

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.