După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 13 septembrie 2016

Dana Sisoeva – 100 de copii la Şcoala Primară „Samuel” Deva

Azi (ieri, nota red.) 100 de copii (acesta e numărul fix al celor înscrişi) s-au prezentat la festivitatea de începere a noului an şcolar în clădirea Bisericii „Sfânta Treime” din Deva. Cu flori, cu emoţii, cu chef de joacă, cu trenul acela ce pleacă spre Franţa pentru a aduce din nou, peste un an, vara şi vacanţa mare. Deocamdată i-a lăsat pe copii la noi, să mai înveţe câte ceva! Bănuiesc eu că au început să se plictisească de statul pe-acasă, dar şi de umblatul aiurea, pe alte meleaguri! În orice caz: noi, profesorii, suntem convinşi că toate lucrurile îşi au vremea lor (că aşa scrie în Carte) şi ne-am pregătit a-i întâmpina cu bucurie şi entuziasm!
Pentru cei care încă nu ştiţi prea multe despre Şcoala Primară „Samuel”, cred că merită să redau aici viziunea conducerii pentru această instituţie, aşa cum a fost formulată încă de la început, pentru că spune mult: formarea generaţiilor viitoare de oameni, după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu, oameni cu competenţă profesională şi integritate morală, care să aibă un impact pozitiv în dezvoltarea societăţii româneştiSamuel, personajul biblic de la care şi-a primit şcoala numele, a fost un om ales şi chemat de Dumnezeu, încă pe când era un copil, pentru a juca un rol important în istoria poporului Său, aducând binecuvântare peste cei din jur. Ne gândim că Dumnezeu pregăteşte „Samueli” şi pentru ţara noastră, oameni cu influenţă, care să schimbe destinul naţiunii şi să aducă schimbarea pe care ne-o dorim. Ne uităm cu drag spre absolvenţi şi aşteptăm lucruri mari. Sunt, după socoteala mea, mult peste 1000 de copii. Grădiniţa va împlini anul acesta 20 de ani de la înfiinţarea ei, şcoala deschizându-şi porţile mai târziu, în 2004.
Ieri la festivitate au vorbit doamna directoare Rusu Corina, şi pastor dr. Timotei Rusu. Dl. Ionuţ Nistor, consilier juridic la Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara, a dat citire  discursului prof. dr. Maria Ştefănie, inspector şcolar general – adresat profesorilor, părinţilor, elevilor şi invitaţilor prezenţi la întâlnire -, pe care am să-l redau în întregime:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.