După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 20 septembrie 2016

Bugetul.ro: Cine este cel care susține cauza căsătoriilor gay la CCR? Fostul asistent al eurodeputatului…

Curtea Constituțională se va pronunța marți asupra excepției de neconstituționalitate în privința Codului Civil, ridicată de un cuplu de homosexuali. În prezent, legislația din România nu permite recunoașterea căsătoriilor încheiate între persoane de același sex.

Relu Adrian Coman (44 de ani) și  americanul Robert Clabourn Hamilton s-au căsătorit în anul 2010 la Bruxelles. Inițial cei doi au mers la Inspectoratul General în anul 2013 pentru a cere să li se recunoască oficial căsătoria și au adus ca argument exercitarea dreptului la libertate de circulație pe teritoriul Uniunii Europene.

Coman se afla în șomaj după ce i s-a încheiat contractul de asistent al eurodeputatului Monica Macovei. El și-a dorit să găsească o soluție prin care să trăiască alături de soțul său în România, pentru că acesta din urmă, fiind cetățean american nu putea locui legal în Romania pentru perioade mai lungi de trei luni.

Cum Inspectoratul General al României a refuzat să îi acorde drept de reședință în baza directivei europene privind libera circulație, cuplul gay s-a îndreptat către Curtea Constituțională ridicând o excepție de neconstituționalitate.

Continuarea pe www.bugetul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.