După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 21 septembrie 2016

Adevărul.ro: De ce s-a opus Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei, reglementării homeschooling-ului: „Cei care insistau erau sectanţi ciudaţi”


Fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu consideră homeschooling-ul „inginerie socială” prin care se produce o operaţie pe creierul societăţii fără anestezie, potrivit ununi articol publicat pe blogul său. Mai mult, acesta susţine că persoanele care militează pentru acest sistem de educaţie sunt „sectanţi ciudaţi”.

Ministru al Educaţiei în perioada 3 decembrie 2009 – 9 februarie 2012, Funeriu explică pe blogul său de ce s-a împotrivit introducerii homeschoolingului în Legea Educaţiei din 2011. Acesta vehiculează că „şcoala acasă” porneşte de la considerente religioase şi merge până într-acolo încât pune în relaţie directă homeschooling-ul cu copiii jijadişti care se aruncă în aer.

Ministru al Educaţiei în perioada 3 decembrie 2009 – 9 februarie 2012, Funeriu explică pe blogul său de ce s-a împotrivit introducerii homeschoolingului în Legea Educaţiei din 2011. Acesta vehiculează că „şcoala acasă” porneşte de la considerente religioase şi merge până într-acolo încât pune în relaţie directă homeschooling-ul cu copiii jijadişti care se aruncă în aer.   „Faptele: o doamnă deputat pe care o apreciam foarte mult îmi cerea cu o insistenţă neobişnuită să introduc asta în lege. A renunţat repede în faţa argumentelor echipei ministerului, şi mi-a dezvăluit şi motivul insistenţei iniţiale: «cei care insistau pe lângă mine păreau să aibă motive religioase», zice ea. Eu nu ezit sa o spun mai pe şleau: acei oameni, si nu numai ei, erau niste sectanţi ciudati. O spun clar cu atât mai mult cu cât aveam şi alte informaţii institutionale credibile: cei care insistau pe la toate uşile erau sectanţi ciudati care aveau ca unic scop îndoctrinarea religioasă a copiilor prin acest mijloc”, a scris Funeriu. 


Citeşte mai mult: adev.ro/odsyl7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.