După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 18 august 2016

Coaliția pentru Familie: Apel pentru sprijin financiar!

Coaliția pentru Familie este o platformă civică fără personalitate juridică, independentă de orice partid politic și neafiliată confesional, deschisă celor ce împărtășesc valorile familiei.
Din această coaliție fac parte ong-uri, federații de asociații, comunități confesionale, simpli voluntari.
Coaliția își propune să atragă cât mai multe organizații și persoane care, unite într-o mișcare civică de masă, să influențeze pozitiv societatea și procesul decizional în România pentru protejarea drepturilor familiei .
Inițiativa cetățenească „România pentru Familie” reprezintă cel mai mare proiect al Coaliției pentru Familie. În momentul de față inițiativa a ajuns în Parlament unde parlamentarii vor decide în această toamnă dacă votează legea referendumului.
Pentru buna funcționare administrativă a coaliției și pentru desfășurarea campaniei legate de urgentarea organizării referendumului, în momentul de față căutăm surse de finanțare.
Orice ajutor este binevenit, ne puteți contacta în acest sens pe adresa de mail contact@coalitiapentrufamilie.ro sau la numărul de telefon 0724/615143. Mulțumim! 
Coaliția pentru Familie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.