După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 16 iulie 2016

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

 Pace,
       Ne-am întors cu bine din călătoria noastră la Delhi și Lucknow.
       Dumnezeu ne-a dat o multitudine de șanse de a vesti Evanghelia, pe tren în special (în India călătoriile cu trenul sunt foarte lungi și trenurile obișnuiesc să întârzie mult). Dar, pentru noi, mai mult timp și mai mulți oameni înseamnă mai multe șanse de a vesti Evanghelia. Am făcut-o prin tractate, cântări și mesaje difuzate prin stația de amplificare. Unii au și descărcat materiale de pe laptop. Ne-am apropiat de oamenii din tren și prin măsurarea tensiunii, temperaturii și oxigenului.
        Datorită vizitei fratelui Nicu Porumb am învățat cât de cât să folosim aceste instrumente medicale. Printre pacienții noștri s-au numărat și controlori din tren, garda terenului și soldați care călătoreau.
        
Vrem să ne facem prieteni care să ajungă într-o zi în cer. În Lucknow am avut de așteptat 12 ore pentru trenul nostru. Bineînțeles, am folosit timpul acesta împărțind tractate în trenurile care veneau și plecau.

         Lucknow este capitala statului Uttar Pradesh din India. Este și un punct de partide extremiste.
         În tren, o persoană mi-a spus că este un hindu încăpățânat, care nu se va lăsa „cumpărat” ca să fie convertit. Noi i-am oferit numai mulțumiri și am plecat mai departe, pentru a vesti Evanghelia.
        În Haryiana, lângă Delhi, am vizitat familia lui Jogbir Sharma. Soția lui este mătușa Sompei, care stă la noi. Rugați-vă să găsească o biserică și să devină parte a acesteia. Soția este deja botezată.
       Până pe 14 iulie voi călători din nou spre Lucknow pentru a aduce acasă frații care au mers la un curs de pregătire biblică de o săptămână.
         
        Rugați-vă ca Dumnezeu să ne dea mai multe șanse și mai mult har în vestirea Evangheliei.
             Rugați-vă și pentru cei de acasă, ca Dumnezeu să vegheze asupra lor.
           
           Mulțumim pentru rugăciuni!


Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.