După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 16 iulie 2016

B1.ro: Cazul Bodnariu, tras la indigo: Copiii familiei Manolache, şase la număr, au fost luați în custodie de serviciile sociale britanice (VIDEO)

Cazurilor Bodnariu, Avrămescu şi Barbu, ai căror copii au fost luaţi de autorităţile din Norvegia, respectiv Marea Britanie, li se alătură încă unul, tot din Regatul Unit. B1 TV prezintă cazul familiei Manolache, ai cărei copii, şase la număr, au fost luați în custodie de serviciile sociale britanice. Familia Manolache poate spune că a avut noroc: autorităţile române au fost sesizate la timp, iar cazul va fi judecat de o instanţă din ţara noastră.
Somna și Raj Manolache au plecat din Tecuci în octombrie anul trecut în speranța unui trai mai bun în Marea Britanie. Ca membri ai Bisericii Penticostale s-au bazat și pe ajutorul fraților întru credință de peste mări și țări și și-au luat cu ei și cele șase fete cu vârste între 1 și 16 ani.
Raj şi-a găsit de lucru ca zugrav, iar Somna a rămas acasă ca să aibă grijă de copii. Lucrurile au mers bine până în martie când Anastasia, mezina familiei, care avea pe atunci vreo 6 luni, a căzut din cărucior. Copilul a început să plângă, lucru care a atras imediat atenţia vecinilor, iar mai târziu, la spital, atenţia serviciilor sociale din Leeds.
Continuarea pe www.b1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.