După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 iunie 2016

Misiunea Speranța – Misiune pe termen scurt și mediu în Uganda


Uganda... o țară în care realitatea se prezintă în imagini copleșitoare. Privind la această lume, nu poți să rămâi indiferent. Nu poți să nu te întrebi „Ce ai putea face TU pentru acești oameni?”
Misiunea Speranța dorește din nou să reunească oameni dedicați slujirii, care aleg să se implice personal, participând efectiv la sesiunile de misiune pe termen scurt și mediu, dar și contribuind cu fonduri pentru realizarea proiectelor.
Lunile August și Septembrie 2016 vor fi dedicate misiunii în Uganda. În intervalul 3 August – 22 Septembrie sunt organizate mai multe sesiuni misionare. Astfel, persoanele care doresc să se implice vor putea participa în misiune după cum urmează:
- 3 – 15 August
- 3 – 31 August
- 15 – 31 August
- 3 August – 9 Septembrie
- 3 August – 22 Septembrie

Scopul acestor serii de misiune este de a răspândi mai departe Cuvântul lui Dumnezeu și de implicare practică în dezvoltarea proiectelor din toate domeniile de slujire: construcții, asistență medicală, pregătirea hranei în cadrul programului „Feeding Hands”, evanghelizare și lucrarea cu copiii.
Dacă dorești să Îl faci cunoscut pe Dumnezeu și vrei să te alături lucrării din Uganda în oricare dintre aceste perioade, scrie-ne pe adresa parteneriat@speranta.ro și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua o hotărâre.
Domnul să binecuvânteze inimile gata să slujească oferind o mână de ajutor semenilor lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.