După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 26 iunie 2016

HotNews.ro: Marșul pentru Normalitate organizat de Noua Dreaptă: Manifestanții - pro-valori familie tradițională și anti-propagandă gay


Editia din acest an a Marsului pentru Normalitate, organizata de Asociatia Noua Dreapta, a avut loc, sambata, la ora 12.00, in Bucuresti, pe traseul Piata Victoriei-Dealul Patriarhiei, participantii promovand valorile familiei traditionale si insistand pe ideea casatoriei dintre un barbat si o femeie, relateaza Mediafax.

Participantii la Marsul pentru Normalitate, organizat de Asociatia Noua Dreapta, s-au strans in Piata Victoriei intre orele 11.30 -12.00, ulterior mergand pe traseul: Piata Victoriei - parcare TNT - Calea Victoriei - Piata Natiunilor Unite, stanga Splaiul Independentei - capatul tramvaielor 32 - Aleea Dealul Mitropoliei.

Militantii de la Noua Dreapta le-au cerut bucurestenilor sa se alature marsului pentru a apara valorile familiei traditionale, dar si pentru a fi solidari cu o familie de romani din Marea Britanie ai carei copii au fost incredintati spre adoptie unui cuplu de homosexuali. "Participand la acest mars va implicati activ in afirmarea valorilor traditionale si crestine ale poporului nostru", a fost deviza marsului, in afisul evenimentului postat pe pagina de internet Noua Dreapta.

Marsul are caracter protestatar, fiind organizat chiar inaintea Marsului Diversitatii, care incheie "Bucharest Pride", festivalul drepturilor si culturii persoanelor lesbiene, gay, bisexuale si trans (LGBT) din Romania.

Sloganul marsului organizat sambata a fost "Familia este intemeiata pe casatoria dintre un barbat si o femeie", dar participantii au marsaluit si pentru sustinerea cazului familiei Barbu, familia de romani din Marea Britanie ai caror copii au fost dati spre adoptie unui cuplu britanic gay. Majoritatea participantilor purtau tricouri cu insemnele Partidului Noua Dreapta. Dintre cele maxim 100 de persoane, au venit si persoane particulare care nu purtau insemne.

Manifestantii au venit insotiti de pancarte pe care scria "3 milioane sustin normalitatea", facand referire la semnatarii petitiei de pe Internet pentru modificarea art. 48 alineatul 1 din Constitutia Romaniei care defineste casatoria, dorindu-se definirea casatoriei ca "uniunea dintre un barbat si o femeie". De asemenea, acestia au avut si pancarte cu mesaje precum: "Familia traditionala e in pericol. Veniti sa o aparam!", sau "Spune nu casatoriilor si adoptiilor homosexuale!".
Continuarea pe www.hotnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.