După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 5 iunie 2016

George Alexander – Lupta pentru copiii noştri continuă! Oamenii vor destructurarea Barnevernet. Ştergerea sa de pe fața pământului!

După opt luni de teroare, intimidări şi abuzuri la care au fost supuşi, soții Bodnariu îşi vor primi, în sfârşit, înapoi copiii! Deznodământul acesta fericit ne-a umplut sufletele de bucurie, ne-a transfigurat. Fericirea familiei Bodnariu se măsoară în ochii celorlalți!, a sutelor de mii de oameni care-au ieşit în stradă pentru ei, sfidând sistemul şi secretarii de stat norvegieni, şi toate celelalte slugi ale lor, care ne spuneau că negrul e alb, întunericul e azuriu, iar închisorile Barnevernet unde 76 % dintre copii se îmbolnăvesc psihic grav! sunt adevărate centre de lumină!
M-am bucurat când am auzit că Victoria Noastră împotriva Barnevernet este indubitabilă, dar, apoi, nu ştiu de ce, am rămas cu un gust amar…
Municipalitatea Naustdal s-a “înțeles” cu părinții să aducă toți cei cinci copii acasă!...

Desigur, după opt luni de tracasare, de distrugere psihică sistematică de către Barnevernet, ce altceva şi-ar mai fi putut dori familia Bodnariu dacă li s-a făcut această favoare?! Copiii sunt cei mai de preț în lume, iar întoarcerea lor acasă înseamnă sfârşitul unui coşmar pentru mamă şi tată. 
Vom respecta, deci, nevoia de linişte şi de intimitate netulburată a acestei familii greu încercată!

Dar, să nu fim naivi! Să nu credem că autoritățile norvegiene au recurs la acest subterfugiu din empatie, dragoste de oameni sau fiindcă le-ar păsa cumva de aceşti copii! Să nu cădem în cursele pe care manipulările ni le întind! Dacă, după opt luni de tracasare, sistemul nu i-a condus la moarte pe aceşti părinți, nu i-a ars pe rug sau nu le-a scos ochii, nu înseamnă că le-a făcut un bine neapărat acum! Le-a dat numai copiii înapoi pe care n-ar fi trebuit să li ia deloc, niciodată şi nicio secundă!
Iată câteva dintre capetele de acuzare în cazul Bodnariu împotriva Barnevernet, această hidră care a persistat în greșeală timp de aproape opt luni! 
- lipsa unei anchete sociale prealabile;
- lipsa unei evaluări a impactului separării copiilor de părinţi şi a separării fraţilor prin plasarea în trei familii diferite;
- lipsa de transparenţă - interogatoriu fără translator şi fără avocat, încălcându-se astfel dreptul la apărare;
- forţa extremă şi abuzivă a Barnevernet, folosirea poliției;
- constrângerea de a nu contacta ambasada;
- lipsa unor evidenţe de abuz fizic sau psihic asupra copiilor;
- întârzierea întocmirii documentaţiei în limba română, aşa cum prevede legea;
- mama nu-şi poate alăpta bebeluşul de 4 (patru) luni decât de două ori pe săptămână;
- presiuni asupra mamei (Ruth) să declare în mod mincinos că tatăl (Marius) este abuziv cu ea şi că astfel işi va primi copiii;
- ameninţări la adresa lui Marius să nu facă public cazul, riscând să nu-şi mai vadă copiii niciodată;
- plasarea copiilor in orase diferite la distanta de 3,5 ore de casă, inclusiv a bebeluşului de trei luni care trebuie alăptat, deşi avocatul a găsit o locaţie în apropierea casei părinteşti;
- manipularea copiilor prin întrebări direcţionate, pentru a da declaraţii prin care părinţii să fie incriminaţi;
- discriminare religioasă.

A măsurat cineva traumele pe care aceşti oameni –şi, mai ales!, copiii lor- le-au trăit în această perioadă?!
Este clar că autoritățile norvegiene au făcut tot posibilul să ajungă la un compromis, spre a da o notă de onorabilitate, chiar dacă s-a ajuns la un precedent periculos pentru viața Barnevernet. 
Dacă o Instanță judecătorească imparțială ar fi analizat cu responsabilitate probele, dosarele falsificate, nu numai că Barnevernet ar fi pierdut, dar mulți dintre angajații săi şi-ar fi pierdut propria libertate!

Evitând o confruntare în Instanță prin acest compromis, nimic nu se schimbă, însă. Barnevernet îşi păstrează puterile discreționare la fel ca înainte, aceleaşi capete care au condus acest sistem rămân la locul lor şi aceiaşi copii – ba, chiar mai mulți!- rămân în închisorile lor! Nimeni nu-și va asuma Răspunderea pentru ceva și nimeni nu va fi penalizat vreodată. Nimic nu se va schimba nici în lege pentru ca astfel de derapaje sau crime să nu se întâmple iar. Nimic nu se va reforma.
… Cazul Bodnariu nu este unic, însă. El este numai picătura care a umplut paharul. Grotescul cel mai grotesc, când o familie cu 5 (cinci) copii a fost dezmembrată de oamenii fără suflet ai sistemului!
Dacă n-au putut să-i zdrobească, i-au redus la tăcere prin alte metode acum…

… Mă bucur pentru ei, că-şi vor primi copiii… Dar, plâng pentru ceilalți părinți şi copii care nu au nicio şansă –singuri!- în fața Barnevernet-ului!
Lupta pentru copiii noştri –şi ai altora!- oameni buni, continuă! Sâmbătă, 11 iunie, este demonstrație de protest împotriva Barnevernet în Oslo.
Oamenii vor destructurarea Barnevernet. Ştergerea sa de pe fața pământului!
Oamenii vor demisia ministrului Copilului, doamna Solveig Horne.
Oamenii vor ca prim-ministrul Norvegiei, doamna Erna Solberg să-şi prezinte demisia de onoare.

… Prea mulți copii, în închisorile lor sau în familiile-surogat, aşteaptă o mână de ajutor. 
Cerem eliberarea copiilor Nan, Avramescu-Cruz, Rădulescu, etc. etc. Repatrierea lor imediată. Necondiționat.

Duminică, 5 iunie, ora 10.00 are loc lansarea cărții mele, “Copiii noştri în închisorile lor. Furați de Barnevernet.”. Cartea va spune lucrurilor pe nume… 
Aşa cum am anunțat mai înainte, veniturile din vânzarea cărții vor fi donate organizațiilor de ajutorare a oamenilor, printre care Asociația pentru Protecția Internațională a Copilului “George Alexander”, care va lupta pentru drepturile copiilor români peste tot în lume (Cazurile Nan, Avramescu-Cruz, Rădulescu, Camelia Smicală, Hermina Gheorghe, Florin Barbu, Andreea Sutton Bărdeanu, etc. etc, mulți alții care-şi păstrează de teama represaliilor anonimatul.)

Susține-ți-ne, Oameni! 
Singuri suntem de neluat în seamă. Insignifianți. Dar împreună suntem o forță zdrobitoare. De care orice sistem ocult ar trebui să se teamă!

George Alexander

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.