După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 5 mai 2016

Mai 2016 - Lună specială la Alfa Omega TV: Înțelegerea vremurilor



Luna mai, la Alfa Omega TV, este dedicată înțelegerii vremurilor. În această lună, v-am pregătit o serie de programe de excepție care să vă ajute să înțelegeți din punct de vedere spiritual contextul de azi în care trăim, și să puteți interpreta altfel știrile pe care le vedeți la TV sau online. 

O săptămână specială în cadrul lunii Înțelegerea vremurilor este 9-15 mai, Săptămâna pro-Israel la Alfa Omega TV. În această săptămână, vom avea Țara Sfântă în centrul atenției, vom descoperi materiale fascinante despre Israel, poporul ales al lui Dumnezeu, istoria și provocările actuale. Vă recomandăm câteva emisiuni dintr-o lună excepțională. Pregătiți-vă să descoperiți planul lui Dumnezeu cu Israelul, să vă lărgiți perspectiva și să înțelegeți vremurile alături de programele noastre. 

Vizitați și site-ul http://alfaomega.tv/intelegereavremur... și pagina noastră de Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.