După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 26 aprilie 2016

Coaliţia pentru Familie: Cele 3 MILIOANE de semnături, un rezultat fără precedent în istoria inițiativelor cetățenești din Europa, nu doar din România!

Dragi români,
Am încheiat oficial, duminică, etapa de colectare de semnături pentru susținerea proiectului de lege de revizuire a art. 48(1) din Constituție.
Cele 3 MILIOANE de semnături, din toate cele 42 de județe ale țării, înseamnă de 6 (șase) ori mai mult decât minimul cerut de lege pentru promovarea inițiativei legislative (500.000)!
Un rezultat fără precedent în istoria inițiativelor cetățenești din Europa, nu doar din România! Felicitări tuturor voluntarilor (70.000 la număr) și echipelor executive locale.
Ar fi fost mai multe semnături dar, după cum ați observat, am slăbit ritmul începând cu luna martie, pentru că a trebuit să ne concentrăm pe procedurile de validare/avizare (extrem de împovărătoare și cronofage).
În luna mai vom trece la etapa a doua: depunerea listelor de semnături la Parlament, după care ne așteaptă un alt test major: Curtea Constituțională urmează să avizeze pe fond și formă inițiativa noastră.
Rămâneți cu noi! Mergem înainte... 
Pentru alte detalii: www.coalitiapentrufamilie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.