După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 18 februarie 2016

✉ Scrisoare misionară: Zsolt Nagy, Peru

Iubiții mei,
          
       Vă scriu aceste rânduri cu recunoștință în inimă față de Dumnezeu și față de voi. Sunt recunoscător pentru acest timp pe care îl pot petrece alături de familie și de biserică și mulțumesc lui Dumnezeu pentru această perioadă în care pot să mă pregătesc pentru a mă întoarce pe termen lung pe câmpul de misiune. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat și vă rugați pentru mine în continuare. Totodată vă mulțumesc pentru încurajări.

        Momentan încă sunt în România și sunt într-un stadiu în care aștept călăuzirea lui Dumnezeu pentru pașii următori. Câteodată este foarte greu. Fiind tânăr și plin de energie, câteodată aș dori ca Dumnezeu să acționeze atunci și acolo. Însă cred că El știe ce face și, chiar dacă eu nu înțeleg, El este întotdeauna în control, El știe direcția încotro vrea să mă călăuzească, știe și cunoaște absolut totul și tot ce se întâmplă cu mine prima dată trece pe la tronul Lui.

       Doresc să rămân în dependență totală de El, indiferent de situație, și să mă supun voii Stăpânului meu. Dorința inimii mele este ca Dumnezeu să mă folosească în motivarea tinerilor din România pentru a implica în această chemare cerească de a duce Evanghelia până la capătul lumii. Chemarea noastră este să fim lumini acolo unde Dumnezeu ne-a așezat, să ducem vestea bună tuturor celor ce trăiesc fără speranță, fără Dumnezeu. Nu suntem chemați să ne îngrămădim în biserici, ci să mergem în afara bisericii și, oriunde am fi, să-L ducem pe Dumnezeu cu noi!

      Prin Harul Tatălui Ceresc am posibilitatea de a vorbi despre misiune și despre lucrarea misionară din Peru la o conferință de tineret și în mai multe biserici. Dorința mea este ca Dumnezeu să mă folosească în a motiva tinerii în special pentru misiune. La această conferință vin destul de mulți tineri din bisericile maghiare și ar fi o posibilitate unică față de unii de a vorbi despre misiune și de a motiva tinerii să-și dorească să se implice în această lucrare. El poate lucra întrun mod minunat în inimi, eu sunt unul dintre dovezile vii. Ce minunat ar fi ca și tinerii maghiari să dorească să-i dăruiească tinerețea lor lui Dumnezeu Tatăl. Dumnezeu să ne ajute, să ne motiveze, să ne dea putere și pasiune pentru El și pentru vestirea Cuvântului.

      Cu ajutorul Lui, pe la sfârșitul lunii aprilie mă voi întoarce pe termen lung în jungla peruană, pentru a sluji în tribul Ashaninka. Vreau să rămân atent la șoapta Duhului și vreau să fiu călăuzit de El în toate domeniile vieții mele. Secerișul este foarte mare și eu cred că e momentul potrivit ca Dumnezeu să ridice lucrători în lucrarea Sa.

   Rugați-vă împreună cu mine pentru întoarcerea mea pe termen lung, ca Dumnezeu să mă pregătească fizic și spiritual ca să fiu pregătit de lucrarea care mă așteaptă și să pot fi eficient în slujirea Lui și să îngrijească El și de nevoile financiare.

        Rugați-vă pentru această conferință de tineret care va avea loc în Cluj, pe data de 27 februarie, ca Tatăl nostru să-mi dea cuvintele cele mai potrivite. Tot în această direcție, rugați-vă și pentru călăuzirea Duhului, pentru smerenie și înțelepciune în motivarea tinerilor.

         Rugați-vă pentru sănătatea mea, pentru că satan mă atacă destul de des la acest capitol.

      Rugați-vă împreună cu mine pentru tribul Ashaninka, pentru ca Dumnezeu să pregătească inimile celor pe care îi voi întâlni pentru a primi Cuvântul Vieții (vestit la momentul oportun).

   Pentru toate sunt și vă rămân recunoscător și vă doresc binecuvântarea Tatălui Ceresc asupra vieții voastre. Fără de voi nu aș fi în stare să fac această lucrare. Fiți binecuvântați!

            Cu drag,
            al vostru frate și rob al lui Hristos, Zsolti



      P.S. Cât timp voi fi în Romania, voi putea fi contactat prin telefon: 0752145116 sau prin e-mail: nzsolty_22@yahoo.com.

Zsolt Nagy este membru în Biserica Creştină după Evanghelie de limba maghiară, din Crasna, judeţul Sălaj.

  Contact: Tel: 0752145116, e-mail: nzsolty_22@yahoo.com

  Pentru susţinerea financiară este deschis următorul cont:
RO83BRDE320SV20936253200

Vezi şi alte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.