După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 7 februarie 2016

Pastor Constantin Joldeș – Mitingul de la Zalău din 6.02.2016 - REZUMAT

La Zalău, sâmbătă - 6 februarie 2016, în Piața Unirii, a avut loc un miting pro-Familie - ca protest împotriva persecuțiilor din Norvegia a familiilor de români Botnariu & Nan & Rădulescu ... și revizuirea Art. 48 din Constituția României.

La miting au participat peste 1.000 de persoane din toate cultele religioase, instituții guvernamentale, reprezentanți ai partidelor politice și alte grupări sociale. Au luat cuvântul prefectul județului Sălaj, viceprimarul Primăriei Zalău, deputatul Mirel Taloș și reprezentanții fiecărui cult religios. Deși a fost frig, asistența a susținut vorbitorii cu entuziasm până la sfârșit.
Vorbitorii au menționat că între România și Norvegia sunt relații de prietenie. Români nu protestează pentru ruperea relațiilor dintre țările noastre. Protestează pentru că: „Rănile făcute de un prieten” (Proverbe 27:6) la care nu te aștepți, dor mai rău ca cele făcute de un dușman. În special, cazul Botnariu, dar și a celorlalți români, ne-au umplut inimile de durere. Noi protestăm împotriva încălcărilor de lege ale Barnevernetului, prin care compromit angajamentele Norvegiei de a respecta drepturile fundamentale ale omului și ale familiei.
Toți vorbitori au arătat cu sensibilitate și profunzime că familia naturală, formată dintr-un bărbat și o femeie, este suportul de bază al vieții pe care l-a lăsat Dumnezeu omului pe Pământ. Nici o instituție, nici familia surogat, nu pot substitui dragostea mamei și a tatălui de care are mare nevoie un copil pentru dezvoltarea psihică normală. Astfel, mulțimea a aplaudat cu putere cererea de returnare grabnică a copiilor luați de Barnevernet de la familia Botnariu, Nan și celelalte familii de români.
Totodată, s-a arătat că noi românii nu vrem să ne asociem cu anormalitatea conceptului de familie din țările mai avansate dpdv economic, nici s-o aducem la noi! Chiar dacă vom fi considerați retrograzi, nu vrem distrugerea familiei naturale, formată prin unirea liber consimțită dintre un bărbat și o femeie, fapt pentru care pledăm în continuare pentru modificarea Art. 48. din Constituția României, referitor la constituirea familiei după modelul biblic.
Vorbitorii au apreciat în mod deosebit intervențiile diplomatice ale parlamentarilor români și faptul că s-au deplasat la fața locului. Totodată, au cerut președintelui țării, guvernului și parmamentului să continue mai accentuat demersurile diplomatice pentru rezolvarea cazurilor din familiile Botnariu & Nan & Rădulescu …

S-a mai arătat că ieșirea în stradă și în frig a românilor se datorează compasiunii cu care ne atașăm de semenul nostru aflat în suferință. Patriarhul Iov, care a trecut printr-o cumplită suferință, a spus că: „Cel ce suferă are drept la mila prietenului, chiar dacă părăsește frica de Cel Atotputernic.” (Iov 6:14).
Durerea arată că a apărut o problemă - ceva rău se petrece, iar tu trebuie știi și să iei o atitudine. Lepra este boala în care apare o gangrenă (necroză) în organism și nu te doare până când constați că o parte din tine este putredă. Dar, este prea târziu și nu mai ai ce face!
Lipsa de reacție la suferința aproapelui este o boală gravă a sufletului, numită absența atitudinii normale împotriva răului. Martin Luther King Jr. spunea: - „Viețile noastre încep să se sfârșească în ziua în care tăcem în fața lucrurilor care contează”.
Însă, chiar dacă taci în fața durerii altora, o atitudine tot ai, dar una rea, care se numește nepăsare, pasivitate sau indiferență. În plus, muțenia sufletului tău nu oprește răul, ci creează condiții de proliferare. Nu peste mult timp răul va ajunge la tine și atunci n-are cine să te mai ajute.
Hitler, Stalin și alții, și-au consolidat poziția prin tăcerea poporului, iar apoi, sub amenințarea morții, au redus la tăcere orice voce. Toți „tăcuții” și-a pierdut copiii, soții, soțiile și chiar propria viață. Astăzi suntem într-o situație similară! Nu peste mult timp răul ce se petrece în Norvegia, drama familiilor Botnariu & Nan &..., va ajunge în curând și la tine, iar atunci n-are cine să te mai ajute. Atunci, după deviza norvegiană actuală, va fi „politically correct” numai să taci și să suferi singur, după cum era la noi pe vremea comunistă.
În secolul XIX, creștini au fost prigoniți în special de către comuniști. Apoi, secolul XXI a debutat cu o și mai cruntă prigoană creștină. Mii de creștini în țările musulmane și budiste au fost uciși prin cele mai barbare metode, inclusiv prin crucificare aidoma lui Hristos.
La musulmani copii creștinilor sunt omorâți în fața ta, iar în Norvegia sunt ascunși de fața ta, la adrese necunoscute. Apoi, la o săptămână sau la o lună, te „junghie” pe tine și pe copii, cu câte o vizită scurtă, sub supraveghere, ca la Penitenciar. Pare a fi mai de preferat să te omoare un călău dintr-odată, decât supliciul continuu făcut de niște oameni fără suflet, și-au pierdut complet empatia și nu mai cunosc sentimentul de mamă sau de tată.
În Biblie, prin profetul Osea, Dumnezeu ne spune: 
„...Fiindcă ai uitat Legea Dumnezeului tău, voi uita şi Eu pe copiii tăi! ... De aceea, le voi preface slava în ocară.” (Osea 4:6-7)

Norvegia este o țară cu mare slavă economică în Europa. Dar norvegienii au uitat intenționat de Legile lui Dumnezeu și este un stat laic. Iată că Dumnezeu „uită” de copii ei, și, din rapoartele existente, vedem că nasc mulți copii hadicapați! În Norvegia este o criză de copii, deaceea răpesc copiii altora într-un mod nepermis, într-o țară democratică. Iată cum preface Dumnezeu slava lor în ocară! Demonstrațiile românilor, strigătele celor prigoniți din România, Cehia, Rusia, India, Turcia, etc. procesele pierdute la CEDO, sunt o ocară pentru democrația norvegiană!
În Norvegia, asistăm la un sadism spiritual pentru tot ce este diferit de concepția statului laic sau nu este „politically correct”. Are loc mai ales la o persecuție împotriva „creștinilor radicali”, pentru a le corecta „credința radicală” și a scoate copiii de sub educația lor. Oricine vrea să rămână în Norvegia trebuie să se alinieze la cultura lor laică, desigur opusă creștinismului, și să nu mai fie „diferit” de norvegienul de rând, nici el, nici copiii lui. Barnevernetul are acolo rolul de poliție a gândirii. Oare aceasta nu este prozelitism laic în cel mai abuziv mod? Aceasta vrea să fie Noua Ordine Mondială de aliniere la o cultură atee, pe care o finanțează cei mai avuți oameni ai lumii actuale!
În această Nouă Ordine conceptul de familie naturală, a fost substituit cu cel de parteneriat civil, iar noțiunile de mamă și tată înlocuite cu partener 1 și partener 2. Astfel, familia, una din cele mai importante valori ale vieții noastre creștine, este acum în mare pericol. Asistăm la o legalizare a anormalului și la o instrumentare instituționalizată pe măsură. Ei vor să construiască o lume fără valori creștine, în care urmează să trăiască toți copiii noștri. Nu puține sunt cazurile în care „formatorii de opinie” din țările prospere discută că, dacă ești creștin, nu poți ocupa anumite funcții importante și chiar nu mai poți fi recunoscut ca un om de știință.
În aceste condiții, pentru creștini nu mai este timp de luptă pentru identitatea cultică sau confesională. Prigoana nu este împotriva ortodocșilor, catolicilor sau evanghelicilor, ci a tot ce se numește creștin. De acum urmează în lumea întreagă o grea luptă pentru identitatea creștină.
Comuniști aveau lozinca: „Proletari din toate țările - uniți-vă!”. Aici, accentul era pe unirea proletarilor. Acum Dumnezeu ne cere mai mult decât o lozincă: „Creștini din toate confesiunile - iubiți-vă”! „Creștini din toate țările - uniți-vă”! Numai „prin aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii pentru alții.” (Ioan 13:35). Dragostea creștină autentică, după modelul lui Hristos, este unică și produce identitatea creștină. Fără această dragoste, creștinul devine laic, adică nu mai este un „creștin radical”. Lumea a pierdut această dragoste și diavolul vrea s-o piardă și creștinii. Iată un mare examen pentru creștinismul confortabil! Botnariu, un tată prigonit, stă în același birou cu prigonitorii, fără pistolul încărcat cu gloanțele urii, ci cu focul iubirii: „Tată, iartă-i că nu știu ce fac!”.
NU mai vrem valori europene, nici americane, fără valori creștine. Noi credem că Hristos știe mai bine ce înseamnă viața și valorile ei eterne. NU vrem o lume ce nu mai știe ce este rău și păcat, în care uităm că vom da socoteală lui Dumnezeu pentru toate faptele noastre rele.
Am fost educați în familii creștine. NU ne-a făcut nici un rău psihologic să știm după ce am plecat de acasă că oriunde am fi ne vede Dumnezeu, că acolo ne ajută, nu ne va trăsni dintr-o dată ca Barnevernetul. Iar, dacă am săvârșit răul, mai avem șansa pocăinței și schimbării vieții. Numai așa apărăm viața, familia.
Nu vrem să coalizăm cu agresorii, nici dacă ar fi români! Nu iubim acțiunile lor, dar pe ei ca semenii ai noștri îi iubim și de aceea protestăm. Vrem să înțeleagă că nu există soluții mai bune, pentru viață și valorile ei, decât cele date de Dumnezeu - care nu sunt numai cu adevărat științifice, ci și cele mai bune pentru societate. La aceasta stă dovadă nu pseudo-știința, ci știința reală și istoria! Nu mai vrem experimente și practici sociale ilegale, staliniste sau hitleriste aplicate pe familiile noastre și pe copiii noștri!
Acum românii sunt mulți, împrăștiați prin toate țările lumii! Noi iubim cu adevărat viitorul Norvegiei, dar unele practici ale Barnevernetului îi aduc acum ocară! Sub masca protecției copilului, încalcă legile profesionale și promovează proceduri ce nu sunt în interesul copilului, al familiei sau al societății. NU vrem nici la ei, nici la noi să se întâmple așa ceva!
Nu vrem distrugerea familiei naturale, fapt pentru care pledăm pentru modificarea Art. 48. din Constituția României, referitor la constituirea familiei. Ca și creștini, apărăm familia naturală formată dintr-un bărbat și o femeie. Dacă norvegienii vor experimente, s-o facă pe broaște și șobolani, nu pe oameni, nu pe familiști, nu pe copiii noștii și nici pe ai lor.
Nu vrem să ne asociem cu anormalitatea din țările avansate, nici s-o aducem la noi!
Istoria ne arată că acceptarea abuzurilor și legalizarea păcatului au distrus civilizații și distrug orice societate. Bunăstarea se pierde fără o moralitate iudeo-creștină, iar slăbirea și persecuția familiei naturale înseamnă distrugerea societății!
Cerem Norvegiei:
- Înapoierea grabnică a copiilor la familia naturală, după care pot tot continua investigațiile.
- Respectarea drepturilor fundamentale ale omului, deopotrivă ale copilului și ale familiei.
- Respectarea procedurilor legale prin care se face asistența socială și protecția copilului.

Cerem:
- Guvernului și președintelui României o continuare mai accentuată a demersurilor diplomatice pentru rezolvarea cazurilor Botnariu & Nan & Rădulescu …

Cerem:
- Participarea la toate formele de protest împotriva abuzurilor făcute de Statul Norvegian împotriva familiei.
- Tuturor creștinilor să se unească în dragoste, în post și rugăciune, în fața prigoanei anticreștine. Rugăciunea ta acum este una din cele mai puternice arme ce poate stopa puterile diavolului! Ei au miting și bani, noi avem miting și rugăciune!
Constantin Joldeș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.