După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 18 februarie 2016

† Apel la susținere în rugăciune!

Dragii noștri frați în Domnul. Mulțumim nespus pentru dragostea voastră și pentru dedicarea cu care vă implicați în susținerea noastră în rugăciune. Aș vrea să vă scriu mai multe rânduri în aceste clipe, însă în loc de scrisoarea de informare de luna aceasta aduc înaintea voastră un motiv foarte urgent de rugăciune.
        Băiatul nostru, Iustin, este în prezent internat în spital. A fost diagnosticat cu meningită și acum se află într-o stare inconștientă, critică. De aproape trei zile nu acceptă nici mâncare, nici apă și este hrănit doar prin perfuzii.
       De vreme ce știm că umbrele întunericului se împotrivesc într-un război spiritual acerb oricărei lucrări a Celui Preaînalt, vă rugăm să ne purtați pe brațe de rugăciune în orice timp și în orice loc, în duh și în adevăr.
      Domnul Isus, care a venit în trup pe acest pământ, să vă întărească în tot ceea ce faceți și fie ca aceste încercări să fie pentru a se arăta în ele lucrările lui Dumnezeu!

          Marius


  • Taciuc Marius şi Mihala sunt membri în Biserica Creştină după Evanghelie nr. 7 din Iaşi. În prezent se pregătesc să plece în misiune pe termen lung în Papua Noua Guinee pentru a ajuta echipele de traducători Wycliffe în domeniul IT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.