După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 10 februarie 2016

ActiveNews.ro: Legea prin care Liviu Dragnea vrea să înființeze "Ministerul Adevărului", la un pas de adoptare. Amenzi URIAȘE pentru cei care ar critica homosexualitatea sau imigranții

Persoanele care defăimează prin intermediul rețelelor de socializare ar putea plăti o amendă de 30.000 de lei, dacă victima este o persoană fizică. Cei care defăimează un grup ar putea plăti până la 100.000 de lei.

Acestea sunt câteva prevederi din Legea Defăimării, propusă de Liviu Dragnea, act normativ ce tocmai a primit aviz favorabil din partea Comisiei Juridice și Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputaților, informează PoliticScan.

Potrivit actului normativ, amenzile se vor aplica de un departament special înființat în cadrul Consiliului Național de Combatere a Discriminării.Proiectul de lege va fi supus miercuri, 10 februarie, votului plenului Camerei Deputaților, care este forul decizional, arată sursa citată.

Legea propusă de Liviu Dranea a fost criticată dur de către președintele Asociației Pro-Vita București, Bogdan Stanciu, care afirma că președintele PSD dorește înființarea unui "Minister al Adevărului".

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.