După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 13 ianuarie 2016

Adevărul.ro: EXCLUSIV: Zece copii români scoşi din familie, degeaba, de Protecţia Copilului din Norvegia. Alţi 16 copii români aşteaptă să se întoarcă lângă părinţi

Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia, Barnevernet, a preluat în ultimii cinci ani 26 de copii din 13 familii de români. Ministerul Afacerilor Externe a comunicat, la solicitarea „Adevărul”, că, din cei 26 de copii preluaţi de autorităţile norvegiene, 10 s-au întors în familii.

Cazul familiilor Bodnariu, Nan şi Rădulescu, rămase fără copiii preluaţi de Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia a adus în dezbarere modul de intervenţie a autorităţilor norvegiene în preluarea copiilor. În mediul on-line au apărut informaţii potrivit cărora şi alte familii de români s-au confruntat cu probleme similare celor trei familii. „Adevărul” i-a solicitat Ministerului Afacerilor Externe din România o situaţie a numărului de copii preluaţi de Barnevernet din familii de români. Practic, potrivit datelor furnizate de MAE, zece copii preluaţi de Barnevernet s-au întors în familie. 

Potrivit răspunsului oferit la solicitarea „Adevărul”, „în atenţia Ministerului Afacerilor Externe şi a Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie (ANPDCA) se află, în prezent, 7 cazuri ale unor familii de cetăţeni români, ai căror copii (în total, 16 copii) au fost preluaţi de autorităţile norvegiene”. 

Potrivit aceleiaşi surse, „în ultimii cinci ani, au mai fost gestionate, pe baza sesizărilor primite, alte 6 cazuri ale unor familii de cetăţeni români, totalizând 10 copii, care s-au soluţionat, în 5 cazuri, prin repatrierea a 8 minori, iar într-un alt caz, prin revenirea a 2 copii în familia unor cetăţeni români rezidenţi în Norvegia”. Practic, dintre cele şase familii a căror situaţie a fost rezolvată, cinci familii fie s-au întors în ţară copiii le-au fost redaţi când erau deja în România, fie au primit copiii şi s-au întors în România. Una dintre familiile ai căror copii au fost preluaţi şi redaţi familiei a rămas în Norvegia. 

Citeste mai mult: adev.ro/o0w075

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.