După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 15 octombrie 2015

Canon Brian Cox & Grace Singers la Biserica Baptistă Harul Lugoj


Bihon.ro: Memorialul generaţiei pierdute: Eva Heyman, imortalizată în Oradea

Scris de Cristina Ghilea Dezvelirea memorialului din Parcul N. Bălcescu este rodul muncii Asociaţiei Tikvah şi a generozităţii donatorilor privaţi, persoane sau instituţii şi culte.

După trei ani de efort şi colectare de fonduri, Asociaţia Tikvah şi-a văzut, ieri, dorinţa realizată. Intarea în Parcul Bălcescu, loc situat în vecinătatea fostei gări de unde a pornit uriaşa deportare a populaţiei evreieşti spre lagărele naziste, este străjuită de memorialul Eva Heyman. În varianta sa de bronz, realizată de sculptoriţa britanică Flor Kent, adolescenta evreică din Oradea ţine mâna pe jurnalul său. Pe blocul de piatră, locul rămas gol, invită trecătorul la pauză, reflecţie.

Public generos


Anterior dezvelirii lucrării din parc, Asociaţia Tikvah a organizat o scurtă prezentare a demersurilor şi intenţiilor sale, peste drum, la Biblioteca Judeţeană. Holul s-a umplut de lume – membri ai comunităţii evreieşti din Oradea, elevi veniţi cu clasa de la Liceul Aurel Lazăr sau de la Liceul Onisifor Ghibu, reprezentanţi de instituţii publice precum şi şefi a mai multor culte religioase, dar nu şi cel majoritar. Autoarea lucrării, Flor Kent şi arhitectul Emodi Tamas – cel care a oferit gratuit o parte din documentaţia necesară amplasării statuii, s-au aflat în public şi au primit mulţumiri din partea Emiliei Teszler.
Continuarea pe www.bihon.ro

Concert Punctul Central la Biserica Baptistă Golgota Timișoara


La Ordinea Zilei: Ziua persoanelor nevăzătoare (15 Octombrie 2015)



Interviu cu
Ștefan Magerușan
nevăzător. 
Lucreaza ca maseur 
la Baza de tratament din Buzias
Rubrică realizată și furnizată de către Ioan Ciobotă

Iosif Țon – Cum să citim Biblia

Vezi și alte resurse în pagina 

Comunicat de presă – Sing Your Song 2015

A doua ediție Sing Your Song are loc anul acesta pe data de 8-9 noiembrie în orașele Sibiu și Cluj-Napoca.

Sing Your Song 2015 este un eveniment  muzical cultural  - creștin de înaltă calitate. Repertoriul  abordat  cuprinde  anul  acesta  faimoase  coloane  sonore  de  film,  precum Gladiator,  The  Chronicles  of  Narnia,  Saving  Private  Ryan,  The  Phantom  of  the Opera, Munich, dar și lucrări vocal-simfonice realizate de compozitori și aranjori români contemporani.

Însă, nu doar muzică bună te așteaptă la Sing Your Song! Împreună cu Liviu Damian, lector  doctor la Facultatea  de  Istorie  a  Universității  București,  vom  încerca  să  aflăm răspunsurile la întrebările profunde despre existență.

Programul  debutează  pe  8  noiembrie  la  Sibiu,  de  la  ora  19,  la  Casa  de  Culturăa Sindicatelor, str. Emil Cioran, numarul 1A. Pe data de 9 noiembrie, tot de la ora 19, spectacolul  va  avea loc  în Cluj-Napoca, la  Casa  de  Cultură  a  Studenților,  str.  Piața Lucian Blaga, numerele 1-3.

Conferință de rugăciune cu Clyde Hodson la Biserica Baptistă Betel Timișoara


Gabi Zăgrean și Cristi & Emma Repede la Biserica Efrata Oradea

Duminică, 18 octombrie, începând cu ora 9:00, la Biserica Penticostală Efrata din Oradea va avea loc un program special de evanghelizare. Invitat să predice Cuvântul lui Dumnezeu este fratele Gabi Zăgrean, iar Cristi și Ema Repede vor înălța Numele Domnului prin cântare.
Pastorul și biserica vă așteaptă cu mult drag!

China continuă represiunea asupra bisericilor creștine

Guvernul chinez continua masurile de represiune impotriva crestinilor si  bisericilor crestine si a anuntat ca isi va intensifica campania represiune contra crestinismului.
Ziarul crestin Christian Post, a raportat ca sub presedintele chinez Xi Jinping, crestinii din China au suferit cele mai grele persecutii din ultimii 20 de ani. In particular, in ultimii doi ani, guvernul condus de Xi si-a concentrat efortul pentru a arata clar ca activitatea religioasa va fi monitorizata indeaproape.
Unele rapoarte arata ca anul trecut, 2014, crestinii chinezi au suferit cea mai grea persecutie a ultimei  generatii.
Christian headlines.com a raportat mai devreme ca China a fost la centrul unei campanii de a da jos crucile de pe acoperisurile multor biserici. Pe langa campania de inlaturare a crucilor, guvernul chinez a daramat peste 1 700 de biserici si a pus in inchisoare crestini proeminenti impreuna cu avocatii lor.