După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 15 octombrie 2015

Bihon.ro: Memorialul generaţiei pierdute: Eva Heyman, imortalizată în Oradea

Scris de Cristina Ghilea Dezvelirea memorialului din Parcul N. Bălcescu este rodul muncii Asociaţiei Tikvah şi a generozităţii donatorilor privaţi, persoane sau instituţii şi culte.

După trei ani de efort şi colectare de fonduri, Asociaţia Tikvah şi-a văzut, ieri, dorinţa realizată. Intarea în Parcul Bălcescu, loc situat în vecinătatea fostei gări de unde a pornit uriaşa deportare a populaţiei evreieşti spre lagărele naziste, este străjuită de memorialul Eva Heyman. În varianta sa de bronz, realizată de sculptoriţa britanică Flor Kent, adolescenta evreică din Oradea ţine mâna pe jurnalul său. Pe blocul de piatră, locul rămas gol, invită trecătorul la pauză, reflecţie.

Public generos


Anterior dezvelirii lucrării din parc, Asociaţia Tikvah a organizat o scurtă prezentare a demersurilor şi intenţiilor sale, peste drum, la Biblioteca Judeţeană. Holul s-a umplut de lume – membri ai comunităţii evreieşti din Oradea, elevi veniţi cu clasa de la Liceul Aurel Lazăr sau de la Liceul Onisifor Ghibu, reprezentanţi de instituţii publice precum şi şefi a mai multor culte religioase, dar nu şi cel majoritar. Autoarea lucrării, Flor Kent şi arhitectul Emodi Tamas – cel care a oferit gratuit o parte din documentaţia necesară amplasării statuii, s-au aflat în public şi au primit mulţumiri din partea Emiliei Teszler.
Continuarea pe www.bihon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.