După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 15 octombrie 2015

China continuă represiunea asupra bisericilor creștine

Guvernul chinez continua masurile de represiune impotriva crestinilor si  bisericilor crestine si a anuntat ca isi va intensifica campania represiune contra crestinismului.
Ziarul crestin Christian Post, a raportat ca sub presedintele chinez Xi Jinping, crestinii din China au suferit cele mai grele persecutii din ultimii 20 de ani. In particular, in ultimii doi ani, guvernul condus de Xi si-a concentrat efortul pentru a arata clar ca activitatea religioasa va fi monitorizata indeaproape.
Unele rapoarte arata ca anul trecut, 2014, crestinii chinezi au suferit cea mai grea persecutie a ultimei  generatii.
Christian headlines.com a raportat mai devreme ca China a fost la centrul unei campanii de a da jos crucile de pe acoperisurile multor biserici. Pe langa campania de inlaturare a crucilor, guvernul chinez a daramat peste 1 700 de biserici si a pus in inchisoare crestini proeminenti impreuna cu avocatii lor.

Zhang Kai, un avocat chinez proeminent, a fost acuzat ca este un pericol pentru ”securitatea nationala” a Chinei, pentru ca a ajutat crestinii in lupta lor de a mentine crucile pe acoperisurile bisericilor.
Ziarul oficial al Partidului Comunist din China, Zhongguo Mingzu Bao, a facut anuntul ca aceste represiuni vor continua si chiar se vor intensifica. Potrivit ziarului, presedintele Xi vrea ca sa aiba mai mult control asupra bisericilor si activitatilor religioase.
Totusi, in ciuda persecutiilor si restrictiilor libertatii religioase,  biserica din China experimenteaza o crestere rapida, estimandu-se ca un numar de peste 10 000 de persoane se convertesc la crestinism zilnic.
Sursa: Christian Headlines.com   ~  Traducere: Agnus Dei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.