După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 25 septembrie 2015

Credo TV: Interviu cu Viorel Iuga

Conferință cu Russ Kennedy la Biserica Baptistă Logos București


Duțu Mărgăian la Biserica Betania Dublin


Conferință de apologetică cu Dr. Livius Percy la Biserica Baptistă Sfânta Treime Constanța


Aktual24.ro: Biserică evanghelică, transformată în MOSCHEE

In biserica Carpenaum din Hamburg s-au putut auzi luni, dupa o lunga perioada, din nou rugaciuni. Insa, de data aceasta apartin musulmanilor.

Fosta biserica crestina a fost preluata de comunitatea musulmana si transformata, cu ajutorul unor sponsori generosi, in moschee. Kuweit a donat pentru acest proiect 1,1 milioane de euro. La ceremonia de inaugurare au participat adjunctul consulului Kuweitului, Hamad Ali Alhazim, si consulul general al SUA, Nancy Lynn Corbett.

Biserica a fost achizitionata de musulmani in 2012, dupa ce timp de zece ani a stat goala, mentioneaza Die Welt. La inceputul lui 2014 a inceput transformarea in moschee, sub sloganul „Biserica in exterior, moschee in interior”. Costul total al preschimbarii a fost de 2,5 milioane de euro.
Continuarea pe www.actual24.ro

Întâlnire de tineret cu Jeff Lavenda şi Corin Izvernariu la Biserica Harul Lugoj


Iosif Țon – Bunătatea şi greşelile celuilalt

Cum reacționăm atunci? Ne enervăm? Țipăm?  Începem cearta?

Datorită unor greșeli ridicol de mici, uneori se nasc certuri enorme, se strică prietenii, se sparg familii, se rup relații. Când unul greșește şi celălalt reacționează cu ton ridicat şi cu cuvinte de reproș, lucrul acesta produce iritare, mânie, şi răspuns „pe măsură”:  cuvinte de ocară, cuvinte jignitoare, care atrag răspuns la fel de insultător şi… cearta-i gata! Relațiile sunt afectate, adeseori rupte. 
Cu toții ştim cât de greu este să repari relații afectate de o ceartă şi de cuvinte necugetate spuse la mânie.

Să mai spunem odată. Nu există relații interumane în cadrul cărora să nu se comită greșeli. Să ne gândim acum la rolul bunătății în cadrul relațiilor interumane. Cum reacționează bunătatea în fata greșelii celuilalt? Apostolul Pavel răspunde astfel: „Fiți buni unii cu alții, miloși şi iertați-vă unul pe altul.” Prima acțiune a bunătății este să exercite milă. În loc să se gândească la paguba sau la rana care i s-a produs prin acea greșeală (se pune pe sine înainte), se gândește la cel care a produs greșeala: De ce a făcut-o? Şi de îndată ce se gândește la celălalt, începe să-l privească cu bunătate şi să-i găsească o scuză: Nu şi-a dat seama ce zice sau ce face? Sau, a venit necăjit de la serviciu. Sau, e obosită, sărmana. Sau, aşa se procedează în familia lor. Sunt zeci de scuze care pot fi găsite. Gândiți-vă la unul căruia i se băteau cuie în mâini şi în picioare şi care , în loc să strige de durere, vorbea cu Dumnezeu şi zicea: „Bieții soldați; ei nu știu ce fac! Ei nu știu pe cine răstignesc! Ei își fac meseria şi împlinesc ordinele date! Aşa că, având în vedere toate acestea, Tată, iartă-i!” Fiind victima celei mai cumplite cruzimi, El putea să ierte fiindcă, în bunătatea Lui, nu se gândea la Sine, ci la soldații care Îl răstigneau. Îi păsa de veșnicia lor. El murea şi pentru iertarea lor.

Aniversare 80 de ani a Bisericii Baptiste “Betel’ Siminoc, județul Constanța

80 de ani 
de indurare si har - Sarbatoarea de 80 de la infiintarea Bisericii Crestine Baptiste “Betel’ din Siminoc


Asa incepe istoria indurarii si harului lui Dumnezeu peste localitatea Siminoc… 80 de ani in urma Dumnezeu si-a intors fata catre satul Siminoc trimitand aici un om, fratele Maxim Petre, pe care apoi L-a folosit ca pe o unealta de mare folos ca sa i-a nastere aici o Biserica!

Duminica, 27 septembrie 2015, incepand cu ora 10, vom celebra in prezenta lui Dumnezeu 80 de ani de indurare a Lui Dumnezeu, timp in care doar prin harul Lui Biserica  din Siminoc s-a dezvoltat si a mers inainte. Chiar si in anii plini de ateism si necredinta ai comunismului Biserica aceasta a supravietuit ! 

Va invitam pe cei care doriti sa luati parte cu noi la aceasta frumoasa sarbatoare! Cei care nu veti putea veni va rog sa ne insotiti si sa ne purtati in rugaciunile voastre. Va multumim!
Cu toata consideratia,

Pastor Corneliu Serdenciuc

Workshop pentru liceeni cu Gene Duckro la Galaţi

Pentru inscriere contactati-ne la adresa dana@proveritas.net
sau la numarul de telefon 0742137883

Renaşterea.ro: Dana Roba: "Mulțumesc pastorului Florin Ianovici care s-a rugat împreună cu toată biserica pentru mine!"

“Pentru toți cei care se intreaba de ce s-a pocait Daniela Roba. Pentru ca Hristos a murit si pentru pacatele mele . Daca inainte vroiam sa pozez in persoana negativa fata de toti cei din jurul meu, nu era ca așa vroiam eu, ci era faptul ca Satana ma stapanea si eu faceam faptele lui atunci ! Nu vroiam sa mai aud de biserica, rugaciuni, post si tot ce inseamnă Dumnezeu. Dar a venit ziua cand Dumnezeu m-a facut in așa fel incat eu sa cer , DOAMNE, AJUTA-MA SA MA POCAIESC! Timp de 7 luni m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute sa ma pocaiesc si El m-a ascultat. Mulțumesc Pastorului Florin Ianovici care s-a rugat impreună cu toata biserica penticostala ca Dumnezeu sa ma ajute sa renunt la tot, iar pe data de 19 aprilie 2015, acolo in apa botezului, i-am jurat credinta lui Dumnezeu pana la moarte”, a scris Dana Roba pe pagina ei de Facebook.
Mai multe pe www.renasterea.ro