După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 25 septembrie 2015

Aniversare 80 de ani a Bisericii Baptiste “Betel’ Siminoc, județul Constanța

80 de ani 
de indurare si har - Sarbatoarea de 80 de la infiintarea Bisericii Crestine Baptiste “Betel’ din Siminoc


Asa incepe istoria indurarii si harului lui Dumnezeu peste localitatea Siminoc… 80 de ani in urma Dumnezeu si-a intors fata catre satul Siminoc trimitand aici un om, fratele Maxim Petre, pe care apoi L-a folosit ca pe o unealta de mare folos ca sa i-a nastere aici o Biserica!

Duminica, 27 septembrie 2015, incepand cu ora 10, vom celebra in prezenta lui Dumnezeu 80 de ani de indurare a Lui Dumnezeu, timp in care doar prin harul Lui Biserica  din Siminoc s-a dezvoltat si a mers inainte. Chiar si in anii plini de ateism si necredinta ai comunismului Biserica aceasta a supravietuit ! 

Va invitam pe cei care doriti sa luati parte cu noi la aceasta frumoasa sarbatoare! Cei care nu veti putea veni va rog sa ne insotiti si sa ne purtati in rugaciunile voastre. Va multumim!
Cu toata consideratia,

Pastor Corneliu Serdenciuc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.