După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 7 septembrie 2015

Doru Hnatiuc la Biserica Baptistă “Sfânta Treime” Constanţa


Conferinţa „Familia creștină – locul formării caracterului” la Linz, Austria


La Ordinea Zilei: Eurabia (07 Septembrie 2015)

Lectura articolului omonim din publicatia Alfa Omega TV Magazin

Rubrică realizată si furnizată de către Ioan Ciobotă

Conferința NEEMIA la Biserica Râul Trezirii Arad


Unity – Programe evanghelice cu Cristian Ionescu, Ligia Bodea și Elim Harmony la Oradea, Viena, Paris și Bruxelles


Pastor Samy Tuțac – Un ateu provoacă creștinii să fie curajoși...

  • "De când un vot popular determină moralitatea? 
  • De când majoritatea este cea care determină voia lui Dumnezeu? 
  • De când valurile schimbătoare ale culturii determină ce spune Biblia cu adevărat? 
  • Și de când liderii spirituali au fost chemați să urmeze mulțimea? Credeam că au fost chemați să conducă mulțimea.” 

Ce ziceți dacă vă spun că aceste întrebări nu au fost puse de un lider creștin, ci de un ateu? Da, un ateu care critică lipsa de curaj a liderilor Bisericii de a-și susține valorile. Ce s-a întâmplat cu liderii în ultima vreme? De ce nu au suficient cuaj să facă ce trebuie? De ce a devenit conducerea tot mai slabă în Biserică și societate? 

Am căutat răspuns la aceste întrebări observând conducerea regelui Saul, omul care a uitat să pună curajul în "bagajele" sale. Deși a devenit rege, deoarece părea potrivit pentru rol, el niciodată nu a fost învingător în bătăliile lui lăuntrice. Pe dinafară, era înalt, chipeș și bine făcut. Pe dinăuntru, nu era înalt deloc. Din acest motiv, conducerea lui a fost lipsită de curaj și absolut deficitară. Când ostașii lui au plecat de la el, a intrat în panică și n-a mai ascultat de Cuvântul lui Dumnezeu. Când a fost confruntat cu propriul său păcat, nu a putut face față și și-a fabricat scuze. Când i-a fost teamă că pierde supunerea poporului, și-a construit cultul personalității. Când David a început să câștige popularitate, a devenit nesigur, gelos și a încercat să-l distrugă. 

Să fie și la noi aceleași probleme ca și la Saul? Am uitat oare să punem curajul în bagajele noastre? Trebuie să vină un ateu să ne învețe ce ar trebui să facem? Am convingerea că vom înțelege, în vremurile acestea tulburi, că fără curaj, nu contează cât de bune sunt intențiile noastre. 

Numai curajul ne permite să facem ceea ce ne este frică să facem. Și în plus, curajul și lașitatea sunt contagioase. Curajul liderilor va influența și pe alții și va determina dedicarea oamenilor față de valorile în care credem. Uneori Dumnezeu vorbește și prin atei...ca să se împlinescă Scriptura care zice:"Dacă voi veți tăcea, pietrele vor striga."


Pastor Samy Tuțac

Vladimir Pustan – Munții de unde ne vine ajutorul (6 Septembrie 2015)

Vezi şi alte resurse în pagina
Vladimir Pustan

† Comunicatul pastorilor la cea de-a 47-a Convenție a Bisericilor Penticostale Române din Statele Unite și Canada

La intalnirea Consiliului Conventiei Bisericilor Penticostale  din Statele Unite si Canada, (conventie formata din cele trei organizatii care au un grup de frati care reprezinta si care lucreaza impreuna pentru slava si gloria lui Dumnezeu:
  1. Assemblies of God – Teodor Luca, Valer Brancovan, Nelu Filip, Vasile Cinpean, Teodor Socaciu, Marian Condrat
  2. Church of God – Florin Cimpean, Lazar Gog, Gabi Fazecas, Gelu Strambu,  Moise Gaode, Iulian Costea
  3. Uniunea Bisericilor Penticostale – Cornel Avram, Cristian Ionescu,  Pavel Pop, Ioan Pruneanu,  Alin Bob, Petru Lascau si Luigi Mitoi)
a fost citit la hotararea pastorilor la Conventia Bisericilor Penticostale din Statele Unite, la data de 6 septembrie 2015, de catre pastorul Cristian Ionescu, urmatorul COMUNICAT:
Transcris: Agnus Dei:
Comunicatul este bilingv si urmeaza afilierea noastra si cu alte organizatii, in deosebi cu Asociatia Bisericilor Baptiste, cei care participa la 103-a conventie a biericilor baptiste in Los Angeles; ei deja s-au rugat pentru noi si am vrea si noi ca Domnul sa-i binecuvanteze acolo unde sunt.
In unitatea si partasia celui de-al 47-lea an al existentei sale, Conventia Bisericilor Penticostale Romane din USA si Canada isi exprima cu fermitate adeziunea la Cuvantul lui Dumnezeu in ceea ce priveste  integritatea familiei, uniunea prin casatorie pe viata intre un barbat si o femeie, asa cum a fost instituita de Dumnezeu, Creatorul tuturor. 
Consideram decizia Curtii Supreme de legalizare a casatoriilor intre persoanele de acelasi sex, ca fiind un atac direct impotriva credintei si constiintei noastre, cat si un act de rebeliune impotriva lui Dumnezeu, ceea ce de-alungul timpului a atras judecata Sa asupra multor civilizatii apuse. 
In contextul in care un judecator a decis incarcerarea unei  femei, demnitar al statului Kentucky, care a refuzat eliberarea de certificate pentru casatoriile intre homosexuali, acest caz demonstreaza ca sistemul judiciar din aceasta tara este gata sa aplice in mod radical  agenda distrugerii valorilor iudeo-crestine si a anihilarii oricarei pozitii legate de libertatea de constiinta si cuvant, garantata de constitutia Statelor Unite.
Declaram ca in comunitatile noastre, oricare ar fi consecintele, nu vom oficia asemenea ceremonii, nu vom accepta ca membri persoane cu asemenea orientari, nu vom inchiria facilitatile noastre pentru asemenea evenimente si nu vom inceta sa condamnam public pacatul si incalcarea principiilor Cuvantului lui Dumnezeu. 
In acest sens, Conventia se va atasa  altor organizatii crestine  pentru a protesta impotriva oricaror decizii si actiuni de subminare a autoritatii  crestine si a autoritatii bisericilor noastre de a predica si practica doctrinele Cuvantului lui Dumnezeu. 
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Vezi și: