După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 31 iulie 2015

Vladimir Pustan și Cireșarii la Casa de Cultură Petroșani


European Trumpet Call la Timișoara

Mai multe detalii: AICI

Sportul Bistrițean: Pocăit sau păcălit? Pădureanu, în grupul celor evanghelizați de Misiunea Speranța!

Jean Pădureanu a participat recent la o evanghelizare a Misiunii Speranța, eveniment desfășurat pe stadionul care îi poartă numele. El a fost însoțit de Laurențiu Gagea, un slujitor al bisericii Sfânta Treime de pe Bulevardul Decebal, fost angajat al Gloriei.
Pădureanu a coborât pe pista stadionului la final (video min. 2:49.55), alăturându-se grupului care urma să se pocăiască la Mesajul pastorului de pe scenă. A ascultat atent mesajul de la microfon și părea că înțelege ce i se întâmplă.
”Era foarte emoționat. Era ca un copil. De bunăvoie a luat decizia de a începe altă viață, într-o altă relație cu Dumnezeu, una adevărată. Pocăința nu este o religie, este doar o relație cu Dumnezeu. Nea Jean a făcut doar un prim pas. De-acum, probabil, că va alege să vină la aceeași biserica unde vine și angajatul său de atâția ani, domnul Gagea, și anume biserica penticostală din Decebal. Mă bucur pentru alegerea făcută de nea Jean, fiindcă știu că, dacă a fost sinceră și din inimă, atunci va începe să gândească altfel lucrurile și i se va ierta trecutul. De asta mă bucur și nu îmi vine să cred că a ales să calce pe sinele lui ”, spune Otniel Sighiartău, fost fotbalist al Gloriei și slujitor al bisericii Sfânta Treime.
Continuarea pe www.sportulbistritean.ro
Vezi și:

† Jean Pădureanu a răspuns chemării Evangheliei!

Florin Ianovici – Jertfa de seară

Vezi şi ultimele resurse în pagina

Un secol de credință baptistă în Cehei, județul Sălaj

În zilele de 24, 25 și 26 iulie în satul Cehei, Șimleu-Silvaniei, s-a sărbătorit aniversarea a 100 de ani de la înființarea Bisericii Creștine Baptiste din localitate și 60 de ani de la construirea actualului locaș de închinare. Evenimentul s-a bucurat de prezența multor fii și fiice ale satului răspândiți prin țară și străinătate.
Au adresat alocuțiuni primarul orașului, Septimiu Țurcaș, preotul bisericii ortodoxe din localitate, părintele Adrian Vancea și preotul bisericii greco-catolice, părintele Mircea Ardelean.
Din partea Comunității Bisericilor Creștine Baptiste Cluj, de care aparține și biserica din Cehei a adresat un mesaj președintele acesteia, pastorul Vasile Tămaș.
Cu această ocazie s-a vizionat un film documentar prezentând istoricul bisericii, mărturii evocând momente de persecuție sau momente de victorie repurtate de-a lungul ultimului secol de comunitatea bisericii. Totodată s-a publicat și o revistă a evenimentului, cuprinzând articole din partea actualului și foștilor pastori, prezentări istorice și mărturii personale reflectând viața bisericii din trecut și din prezent. S-a vizionat o colecție amplă de peste 400 de fotografii. Aceste
În amintirea celor o sută de ani de credință s-a dezvelit o placă comemorativă pe frontispiciul bisericii. De asemenea s-au dezvelit două monumente în cele două cimitire ale satului pentru cinstirea primilor credincioși baptiști înmormântați acolo și care au suferit pentru credința lor.
Celebrarea a fost prezidată de pastorul local, Petru Bojinescu, împreună cu alți doi fii ai bisericii și membri ai comitetului de organizare a evenimentului, Daniel Bulzan, pastor al Bisericii Creștine Baptiste „Sfânta Treime” Timișoara și Daniel Chereji, pastor al Bisericii Creștine Baptiste „Biruința” din Baia Mare.

☗ Tabăra la Casa Bucuriei Susani cu partenerii din Detroit, Michigan

In timp ce diavolul recastiga vechi teritorii ale proeminenței si atentiei publice si e înălțat pe piedestal in diverse locuri din lume precum orașul Detroit - dezvelirea statuii închinate zeului Baphomet, ce il reprezintă - in România a sosit un grup de creștini din acelasi oraș american pentru a continua parteneriatul inceput cu Casa Bucuriei Susani si Biserica Bucuria Lugoj. Impreuna au organizat una din cele mai mari tabere de pana acum.

Peste 130 de persoane, au studiat Scriptura, au facut sport, au mâncat impreuna, s-au închinat lui Cristos, au cântat si au sărit de bucurie - totul in jurul temei "FII LUMINA".

Lumina a strălucit peste sufletele prezente, iar câțiva tineri au hotarat sa Il urmeze pe Cristos, mărturisindu-L ca Stăpân si Salvator personal.

Lumina nu va fi niciodată înghițita si dominata de întuneric, oricât de stranii sunt manifestările  promotorilor întunericului din ultima perioada.

Ovidiu Petric - pastor Biserica BUCURIA Lugoj