După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 31 iulie 2015

Sportul Bistrițean: Pocăit sau păcălit? Pădureanu, în grupul celor evanghelizați de Misiunea Speranța!

Jean Pădureanu a participat recent la o evanghelizare a Misiunii Speranța, eveniment desfășurat pe stadionul care îi poartă numele. El a fost însoțit de Laurențiu Gagea, un slujitor al bisericii Sfânta Treime de pe Bulevardul Decebal, fost angajat al Gloriei.
Pădureanu a coborât pe pista stadionului la final (video min. 2:49.55), alăturându-se grupului care urma să se pocăiască la Mesajul pastorului de pe scenă. A ascultat atent mesajul de la microfon și părea că înțelege ce i se întâmplă.
”Era foarte emoționat. Era ca un copil. De bunăvoie a luat decizia de a începe altă viață, într-o altă relație cu Dumnezeu, una adevărată. Pocăința nu este o religie, este doar o relație cu Dumnezeu. Nea Jean a făcut doar un prim pas. De-acum, probabil, că va alege să vină la aceeași biserica unde vine și angajatul său de atâția ani, domnul Gagea, și anume biserica penticostală din Decebal. Mă bucur pentru alegerea făcută de nea Jean, fiindcă știu că, dacă a fost sinceră și din inimă, atunci va începe să gândească altfel lucrurile și i se va ierta trecutul. De asta mă bucur și nu îmi vine să cred că a ales să calce pe sinele lui ”, spune Otniel Sighiartău, fost fotbalist al Gloriei și slujitor al bisericii Sfânta Treime.
Continuarea pe www.sportulbistritean.ro
Vezi și:

† Jean Pădureanu a răspuns chemării Evangheliei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.