După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 18 aprilie 2015

✔ Botez la Biserica Betel București

Duminica, 19 aprilie 2015, ora 09.00

✔ Botez la Biserica de romi din Mizil

Botez 
la Biserica de romi din Mizil

Duminica, 
19 aprilie 2015,
ora 09.00

Pastor Dr. Hamilton Moore la Biserica Baptistă Betleem Suceava

În perioada 19-26 Aprilie va fi prezent la Suceava pastorul Dr. Hamilton Moore. Acesta a slujit ca pastor în Biserica Baptistă Castlereagh, a fost rector al Colegiului Baptist Irlandez și profesor în cadrul Universității Queen's din Belfast, iar acum predă în cadrul Universității Emanuel din Oradea.
Cu această ocazie Biserica Baptistă Betleem din Suceava vă invită la următoarele întâlniri:
Luni, 20 Aprilie, ora 18:00, Dr. Moore va vorbi despre "Provocările și Binecuvântările Lucrării Pastorale". Pastorul Moore a scris o carte pe subiectul acesta, carte care este în proces de traducere la Editura Universității din Oradea și care va fi oferită tuturor studenților ce vor absolvi anul acesta cursurile Universității Emanuel.
Marți, 21 Aprilie, ora 18:00, va avea loc o întâlnire cu tema "Provocările și Binecuvântările Vieții de Familie". Pastorul Moore va fi însoțit de soția dumnealui, Shirley.
Vineri, 24 Aprilie, începând cu ora 18:00, și Sâmbătă, 25 Aprilie, începând cu ora 10:00, Dr. Moore va susține o serie de prelegeri cu tema “Etica Biblică într-o Lume Relativistă”.
Duminică, 26 Aprilie, pastorul Moore va predica în cadrul întâlnirilor Bisericii Betleem de la orele 09:00 și 18:00.

Întâlnire cu misionarii Daniel și Saroja Olteanu

Joi, 23 aprilie, începând cu ora 18.00, la Biserica Creștină dupa Evanghelie nr.1 “Nicolina” va avea loc o întâlnire cu misionarii Daniel și Saroja Olteanu.
Daniel şi Saroja Olteanu , împreună cu cei trei băieţi ai lor adoptaţi, locuiesc în West Bengal, India. Daniel lucrează la plantarea bisericii de aici, este implicat în mai multe proiecte evanghelistice şi sociale şi este profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).
Lucrările în care sunt implicaţi Daniel şi Saroja: evanghelizare prin film, tractate în Spitalul Central, vizite, afişe cu versete, traducerea şi scriere de tractate, cercul literar, meditaţii cu copiii din vecinătate, plantarea bisericii.
Sursa: AICI

Iosif Ţon la Biserica Penticostală Betel Târgu Lăpuș

Duminica, 19 Aprilie 2015, începând cu orele 18:00 sunteți invitați sa luați parte la o seara de propovăduirea Cuvântului. Impreuna vom învața din Cuvântul lui Dumnezeu si ne vom aprofunda cunostiintele in ceea ce"l privește pe El. 
Acest mesaj il va împărtăși cu noi fratele Iosif Țon. Pe toți cei ce vreți sa fiți părtași in prezenta lui Dumnzeu alaturi de Biserica Penticostala "Betel" va așteptam cu drag!

Tineri Betel Targu Lapus

Întâlnirea pentru tineri UNISON la Brașov

Dupa mai bine de jumatate de an ne vom bucura din nou impreuna la cel mai dorit si asteptat eveniment crestin din Judetul Brasov destinat tinerilor. Vom avea in mijlocul nostru ca slujitor al Cuvantului lui Dumnezeu un om deosebit ce si-a investit ultimii ani in mentorarea si pregatirea tinerilor crestini pentru slujire. 

Deasemeni vom avea un timp extraordinar de lauda si inchinare, de cercetare, de pocainta, si ne vom exprima intr-un singur glas bucuria si multumirea ca suntem copii ai singurului Dumnezeu. 

Asadar va invitam si va steptam cu toata dragostea la UNISON 6. Fiti binecuvantati !!!
Sursa: Unison

Lansarea cărții "3 teorii despre toate lucrurile" de Ellis Potter la Galați

În prezența autorului Ellis H. Potter vom lansa cartea "3 teorii despre toate lucrurile". Autorul va susține și un recital muzical la flaut, iar în deschidere vom fi acompaniați de muzică de pian, în interpretarea lui Marian Iancu!
De asemenea, în program includem un timp de întrebări și răspunsuri în urma discursului despre carte.

"Ce este realitatea? Care este scopul vieții umane? De ce suferim? În acest volum concis, vorbitorul internațional Ellis Potter explorează trei concepții despre lume și viață majore care oferă răspunsuri diferite în mod radical la aceste întrebări eterne. Printr-un limbaj clar, dar convingător, Potter ne prezintă că cele trei concepții despre lume și viață și că unica speranță pe care fiecare dintre acestea o aduc omenirii, au consecințe profund diferite cu privire la modul în care percepem realitatea de zi cu zi, precum și scopul ultim al vieții noastre." (Ellis Potter)

Iosif Ţon - Ferice de cei ce nu văd și cred

Vezi și ultimele noutăți în pagina 

Noutate editorială: „Purtat de soţia mea până la marginile pământului”

De data aceasta vă recomandăm o carte care vorbeşte despre viaţa unui om remarcabil, care şi-a depăşit condiţia de persoană cu handicap fizic de gradul I, dedicându-se în întregime lui Dumnezeu şi evanghelizării oamenilor care nu-L cunosc. După o copilărie foarte grea, în care şi-a pierdut părinţii, Kazutoshi Mitsuhashi L-a cunoscut pe Dumnezeu printr-un prieten care i-a împrumutat Biblia, dragostesa lui pentru Dumnezeu manifestându-se curând prin dorinţa de a face evanghelizare de stradă din cărucior sau de pe o sanie, în ciuda poliomielitei care i-a paralizat picioarele şi o mână, încă din fragedă copilărie.
    Dumnezeu avea să îl surpindă din nou şi să-i răsplătească dedicarea, oferindu-i cel mai potrivit ajutor pentru el: o soţie care nu doar să-l poarte în spate, ci împreună cu care să se implice în a-L face cunoscut pe Dumnezeu oamenilor de pretutindeni, din întreaga lume, cu râvnă, multă îndrăzneală şi bucurie.
     „Purtat de soţia mea până la marginile pământului” este o carte valoroasă, care încurajează la a ne dedica vieţile lui Dumnezeu şi oamenilor din preajmă, care încă nu-L cunosc, dar care – prin noi, prin mărturia şi cuvintele noastre – ar putea avea şansa de a-şi schimba viaţa, aşa cum şi noi, la rândul nostru, am avut această şansă. O carte despre dedicare, dragoste necondiţionată şi perseverenţă!

     
Pret: 17 RON    Cartea poate fi comandată la adresa: secretariatkairos@gmail.com

Nicolae Geantă - Nu-i singur Toma vinovat…

A fost anatemizat de Biserica medievală. Simbol de măgar era echivalentul lui. A fost numit căpos, încăpăţânat, catâr. Preanecredincios. Sceptic. Raţionalist. Cât pe-aci să fie scos din cer... El, Toma, despre care s-a dus vestea că-i necredincios. Şi ei, Biserica, aceia care au desenat diavoli cu copite şi furci pe pereţii lăcaşelor de cult. Chip de satane în Casa Domnului! Aceia care au introdus închinarea la moaşte. Când venerarea e numai întru Dumnezeu! Biserica ce propovăduia un Hristos al iubirii şi ardea pe rug ucenicii care studiau Scriptura...

Necredinţa nu e numai atunci când vrei dovezi. Argumente. Când nu vrei să crezi nici în ruptul capului decât dacă vezi. Când declari ca Arghezi: „vreau să te pipăi şi să urlu: Este!” Necredinţa e şi când te declari credincios şi trăieşti ca păgânii. Când încerci să „apgradezi” Scriptura la propriile interese (Ce bine şti să-ţi întocmeşti căile când este vorba să cauţi ce iubeşti. Chiar şi la nelegiuire te deprinzi, striga Ieremia). Când crezi mai mult în bârfe decât în adevăr. Apoi, le răspândeşti ca pe o pernă spartă de fulgi.

O singură dată a avut nebunia Toma să lipsească de la adunare. Apoi, până în India a ajuns să îl vestească pe Hristos. O singură dată a vrut să-L pipăie pe Hristosul înviat. (Nu că n-a crezut în învierea Lui, ci că teologia învăţată în sinagogă nu credea în înviere în trup!). Apoi, a trăit fiecare secundă lângă Mântuitorul Lui. O singură dată a fost necredincios. Dar când i s-a revelat Isus nu L-a mai văzut doar Domn, ci Dumnezeu!


„Ar fi de preferat să fim ca Toma: necredincios”, scria Darius Filimon, un coleg cireşar. Să nu avem o credinţă uşoară, că tot ce zboară e bun de grill. Să nu mai credem în zvonistica răspândită dimineaţa la o cafea, şi nici atât în zaţul aruncat pe „feisbuc”. Să fim necredincioşi când auzim prooroci mincinoşi. E simplu: trebuie să aibă roadă! Altfel sunt ca stelele: nu prezic viitorul, spun poveşti! Toma ştia că şi alţi răstigniţi au semnul cuielor în palme, dar coasta străpunsă o avea numai Unul!

Doresc ca-n Cer să nu fim acuzaţi de Toma. O singură dată a călcat el pe bec. O singură reclamaţie are la dosarul necredinţei. Iar noi avem bibliorafturi!

Nu-i singur Toma vinovat / De necredinţa ce-o avu’ / Ci ucenici şi mulţi pilaţi / Biserica şi-ai ei prelaţi / Şi eu. Şi tu...
Sursa: AICI

Jean Chiforeanu - Decizii pe care trebuie sa le luăm