După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 aprilie 2015

Florin Ianovici şi Grupul de Închinare Betel București la Biserica Elim Ploieşti


† Noua conducere a Comunității Baptiste Cluj

Sâmbătă, 04 Aprilie 2015, a avut loc Adunarea Generală Anuală Electivă a Comunității Bisericilor Creștine Baptiste Cluj.
Delegații prezenți la acest eveniment au ales următorul Comitet pentru perioada 2015-2019:
  • Vasile Tamaș – președinte
  • Teofil Mihoc – vicepreședinte misiune
  • Daniel Chereji – vicepreședinte pastorală
  • Liviu Cioflica – vicepreședinte educație
  • Aurel Boșca – secretar
Membrii:
  • Vereș Cornel
  • Ardelean Ioan
  • Bota Marcel
  • Taloș Călin
  • Daniel Darie
  • Vasile Paul

Eveniment evanghelistic și lansare de carte cu Nicolae Geantă și Onisim Botezatu la Aldești și Ghioroc, judeţul Arad


Ziarul Oglinda de azi: Lansare de carte la Diverta: “IUBIRE CU MÂINI RUPTE”

Miercuri, 1 aprilie a.c., după ora 16.00, la librăria Diverta din urbea noastră, Nicolae Geantă şi-a lansat cea de-a şaptea carte: Iubire cu mâini rupte, un volum cu „tablete pentru suflet”, apărut la editura „Fabrica de vise” din Beiuş, 2015. Totodată, prof. dr. Nicolae Geantă a prezentat invitaţilor săi şi volumul de eseuri „Lupta cu inerţia”, carte apărută la aceeaşi editură în decembrie 2013, care deşi a fost lansată în peste 20 de localităţi din România, la Câmpina „nu i-a sosit ceasul”.


Înghesuiţi printre rafturile de cărţi, invitaţii - profesori şi elevi, ortodocşi şi protestanţi, gazetari sau simpli cititori - au fost introduşi în lumea cărţilor profesorului Nicolae Geantă de către criticul literar Christian Crăciun, care s-a declarat încântat de o astfel de invitaţie, mai ales că „într-o vreme în care nu mai e de bonton să aperi creştinismul, cărţile domnului Geantă nu vorbesc numai de Dumnezeu, ci cu Dumnezeu”. „ «Iubire cu mâini rupte» e un volum nu de eseuri, ci de parabole („parabola e dincolo de vorbire, e inepuizabilă ca înţeles”), în care autorul vorbeşte prelimba poporului, la fel ca pe vremuri Mântuitorul!. Ambele cărţi prezentate azi au două atuuri: atenţie şi acţiune. Domnul Geantă scoate o apoftegmă din fiecare imagine pe care o vede. O pune în scriere, apoi acţionează. Autorul a scris un splendid elogiu al lacrimei, ceva de gen Cioran… Alte parabole se referă la esenţa rugăciunii – care nu e matematică: Dumnezeu nu îţi răspunde după cât îi dai; despre lupta creştinismului – care nu e plutire pe nori de puf, ci sac de box; despre toleranţă – pe care eu o consider o siliconare a iubirii. Textele (foarte) scurte sunt cristale. Sunt foarte bine scrise. Volumele sunt nuclee de predicare… Împing omul să dorească să-şi alinieze vorba cu fapta”, a mai precizat profesorul Crăciun. 
Continuarea pe www.ziaruloglinda

♫ Concert de Paște la Biserica Baptistă Emanuel Alexandria


Eveniment evanghelistic și de caritate la Biserica Penticostală Betel Câmpina


Drumul Crucii la Arad


Drumul Crucii, o reprezentare dramatică a drumului parcurs de Isus Hristors spre Golgota, va fi pusă în scenă la Arad în data de 10 Aprilie, începând cu ora 18:00 cu plecare de pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor.
Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Arad, Poliția Locală, Poliția Rutieră și Jandarmeria Arad.


Marşul Învierii la Hunedoara


† Noua conducere a Comunității Baptiste Arad

Sâmbătă, 04.04.2015, a avut loc Adunarea Generală a Bisericilor Baptiste din Comunitatea Arad. În urma votului au fost aleși următorii frați păstori pentru a forma noua conducere:
  • Președinte: Sorin Ignat, păstor în Biserica Baptistă din Curtici
  • Secretar: Bozian Petru, păstor în Biserica Baptistă “Învierea”, Arad
  • Vicepreşedinte misiune: Romică Iuga, păstor în Biserica Baptistă “Speranţa”, Arad
  • Vicepreşedinte pastorală: Onisim Mladin, păstor în Biserica Baptistă “Dragostea”, Arad
  • Vicepreşedinte educaţie: Doru Butaş, păstor în Biserica Baptistă din Fântânele.

Membrii care completează comitetul Comunităţii Bisericilor Baptiste Arad:
1. Zaharia Ioan, păstor în Biserica Baptistă “Betel”, Arad
2. Baltă Teodor, păstor în Biserica Baptistă din Covăsânţ
3. Ion Damian, păstor în Biserica Baptistă din Radna
4. Emeric Hubert, păstor în Biserica Baptistă din Pecica
5. Iuga Viorel, păstor în Biserica baptistă “Speranţa”, Arad
6. Ovidiu Drăgan, păstor în Biserica Baptistă “Renaşterea”, Arad
7. Costea Beniamin, păstor în Biserica Baptistă “Emanuel”, Arad
8. Pavel Gag, păstor în Biserica Baptistă din Sâmbăteni
Sursa: AICI

Seară de Adorare la Biserica Anglicană București


Vă invităm la o Seară de Adorare în Miercurea Mare, 8 aprilie, ora 19:00, în frumoasa clădire istorică a Bisericii Anglicane (str. Pictor Artur Verona, nr. 2A – repere: Parcul Grădina Icoanei, Cinema Patria, Piața Romană).
Vă încurajăm să nu veniți singuri, ci să răspândiți invitația printre prietenii voștri.

Dorim să fie o seară de închinare deschisă, în mod public, în care, lăsând deoparte agitația și comercialismul acestor zile, să reflectăm profund la adevăratul motiv pentru care sărbătorim Paștele: moartea și învierea lui Iisus Hristos, pentru noi.

Programul va consta doar din cântece corale de închinare și texte din Biblie, cu boxe atât în interiorul, cât și în exteriorul bisericii. 
Atmosfera va fi completată de lumina lumânărilor pe care fiecare le va putea aprinde în mod simbolic. 

Vrem să înălțăm o lumină și un glas frumos în centrul Bucureștiului, și vom primi cu drag toți trecătorii care vor vrea să facă un popas spiritual și să ni se alăture. 

Haideți să-L sărbătorim împreună pe Cel care este cu adevărat Lumina lumii, motivul sărbătorii, Domnul și Mântuitorul Iisus Hristos!

"Iisus le-a vorbit din nou şi a zis: „Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii.”" ~ Ioan 8:12

Vă așteptăm cu drag!