După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 aprilie 2015

Ziarul Oglinda de azi: Lansare de carte la Diverta: “IUBIRE CU MÂINI RUPTE”

Miercuri, 1 aprilie a.c., după ora 16.00, la librăria Diverta din urbea noastră, Nicolae Geantă şi-a lansat cea de-a şaptea carte: Iubire cu mâini rupte, un volum cu „tablete pentru suflet”, apărut la editura „Fabrica de vise” din Beiuş, 2015. Totodată, prof. dr. Nicolae Geantă a prezentat invitaţilor săi şi volumul de eseuri „Lupta cu inerţia”, carte apărută la aceeaşi editură în decembrie 2013, care deşi a fost lansată în peste 20 de localităţi din România, la Câmpina „nu i-a sosit ceasul”.


Înghesuiţi printre rafturile de cărţi, invitaţii - profesori şi elevi, ortodocşi şi protestanţi, gazetari sau simpli cititori - au fost introduşi în lumea cărţilor profesorului Nicolae Geantă de către criticul literar Christian Crăciun, care s-a declarat încântat de o astfel de invitaţie, mai ales că „într-o vreme în care nu mai e de bonton să aperi creştinismul, cărţile domnului Geantă nu vorbesc numai de Dumnezeu, ci cu Dumnezeu”. „ «Iubire cu mâini rupte» e un volum nu de eseuri, ci de parabole („parabola e dincolo de vorbire, e inepuizabilă ca înţeles”), în care autorul vorbeşte prelimba poporului, la fel ca pe vremuri Mântuitorul!. Ambele cărţi prezentate azi au două atuuri: atenţie şi acţiune. Domnul Geantă scoate o apoftegmă din fiecare imagine pe care o vede. O pune în scriere, apoi acţionează. Autorul a scris un splendid elogiu al lacrimei, ceva de gen Cioran… Alte parabole se referă la esenţa rugăciunii – care nu e matematică: Dumnezeu nu îţi răspunde după cât îi dai; despre lupta creştinismului – care nu e plutire pe nori de puf, ci sac de box; despre toleranţă – pe care eu o consider o siliconare a iubirii. Textele (foarte) scurte sunt cristale. Sunt foarte bine scrise. Volumele sunt nuclee de predicare… Împing omul să dorească să-şi alinieze vorba cu fapta”, a mai precizat profesorul Crăciun. 
Continuarea pe www.ziaruloglinda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.