După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 5 martie 2015

Pastor Brian Jones la Biserica Elim Ploieşti


Evanghelizare la Biserica Penticostală Maranata Ghiroda, judeţul Timiș

Sursa: AICI

Agapă de 8 Martie la Biserica Bunavestire Bucureşti


Vă invităm să ne închinăm împreună onorându-L pe Dumnezeu şi să ne bucurăm de o Agapă - duminică 8 Martie 2015, la ora 10:00, la Crystal Palace Ballrooms Events in Bucharest in Bucharest , sala Bucureşti! :)

Fiind o zi specială, ne vom bucura şi de programul copiilor de 8 Martie, mulţumind Domnului pentru binecuvântarea pe care partea feminină o reprezintă în viaţa şi Biserica noastră, şi mijlocind pentru femeile din întreaga lume care se află în suferinţă. 

Dorim să ne apropiem mai mult de Dumnezeu, şi unii de alţii! De aceea, la sfârşitul întâlnirii, vă invităm cu drag să rămâneţi pentru Agapa de tip bufet suedez din sala Londra.

Dacă doriţi să contribuiţi la belşugul acestei agape (cu ceva dulce / sărat / un suc, etc), este foarte bine primit! :) Pentru o bună organizare, cei care puteţi vă rugăm să vă înscrieţi cu ceea ce doriţi să aduceţi la următorii:
Tina - 0728 434 610 , Corina - 0740 495 679 , Andrei - 0743 192 286.

Vă aşteptăm cu drag, 

Pastor Petru Lascău - Ce spune Biblia despre ”râsul sfânt”?

Vezi și:

Râsul este o invenție divină, cu siguranță. Nu Satana l-a inventat. De fapt el n-a inventat nimic. El copiază și distorsionează tot ce a creat Dumnezeu. Dar ce-i cu ‘‘râsul sfânt’‘ de la Toronto?
Există o serie de explicații pe care apologeții le dau râsului. Unele din ele preting implicații profetice, cum ar fi bucuria revenirii Domnului, sau râsul de Satana care nu este decât un înfrânt, sau râsul de ispite și încercările pe care le va birui de acum încolo creștinul. Dar cea mai populară este că el exprimă bucuria datorită bunătății și harului lui Dumnezeu
Confuzia pe care se străduiesc apologeții mișcării să ne-o strecoare este între râs și bucurie. De fapt, spun ei, ceea ce vedeți când oamenii se tăvălesc pe jod de râs, nu este altceva decât expresia bucuriei, care este fără îndoială o roadă a Duhului Sfânt.
Trebuie spus că bucuria poate fi exprimată prin râs, dar nu neaparat râsul este dovada unei bucurii. Motivația râsului uman este de multe ori străină cu totul de bucuria lăuntrică a celui care râde.
Bucuria, una dintre cele nouă componente ale roadei Duhului Sfânt, bucuria în Duhul, este definită de Dicționarul ‘‘Nelson’s Illustrated Bible Dictionary’‘ (Nelson’s Illustrated Bible Dictionary, Thomas Nelson Publishers, 1986), astfel: ‘‘Bucuria care se cere din partea unui om evlavios este produsă de Duhul lui Dumnezeu. Felul acestei bucurii privește dincolo de prezent la viitorul mântuirii noastre și la suveranitatea Dumnezeului nostru, care lucrează ca toate lucrurile să coopereze spre binele nostru final, care este asemănarea noastră cu Christos. Bucuria aceasta este distincă de simpla fericire. Bucurie ca aceasta este posibilă, chiar în mijlocul necazurilor’‘.

Vladimir Pustan - Clubul căutătorilor de comori (01 Martie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

Nicoleta Achitei la Biserica Metanoia Wiesbaden, Germania


Dr. Camelia Căpuşan la Biserica Aletheia Timişoara


Lidia Mihăilescu la Centrul Creștin Alba Iulia

Flacăra Închinării MEDIA