După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 10 februarie 2015

Florin Ianovici - Adevărata milă

Geneza 6:7 "Şi Domnul a zis: „Am să şterg de pe faţa pământului pe omul pe care l-am făcut, de la om până la vite, până la târâtoare şi până la păsările cerului; căci Îmi pare rău că i-am făcut.”" Geneza 6:8 "Dar Noe a căpătat milă înaintea Domnului."
Peste 2000 de romi din Tulcea, Babadag, Pitești, Adjud, Bacău sunt pe străzile din capital Suediei, cerșind. Aseară am vorbit cu aproximativ 30 de persoane, pe stradă, care stau și așteaptă milă cetățenilor suedezi care, nu de puține ori, sunt generoși.
Opinia publică din Sudia este șocată de invazia romilor. Oamenii au sentimente mixte de milă dar și furie pentru că România nu face nimic pentru ei. Astăzi am discutat cu ambasada română din Stockholm și dl Mihai Blaj ne explica că fiecare aude ce vrea să audă. Naționaliștii suedezi cer expulzarea romilor și închiderea granițelor iar proeuropenii cer ca autoritățile să îi ajute pe cerșetori pentru că nimeni nu o face și sunt și ei oameni.
Dincolo de diferitele abordări ale acestui subiect un lucru este clar: un rom câștigă aici în Suedia cam 30 de euro pe zi din cerșit, adică cam 1000 euro pe lună. Noi nu putem concura cu puterea economică a Suediei oricât de mult am vrea să ajutăm etnia romă (în caz că ne-ar păsa).
Dar o întrebare rămâne: ce este mila? Să oferi bani unui cerșetor ca mai apoi să critici, chiar dacă nu cunoști situația, statul de unde vine? Oare mila înseamnă o sumă de bani lunară? Oare mila înseamnă să oferi un adăpost pentru noapte, o zi pentru dușuri și o supă caldă? Să supraviețuiești dar să nu trăiești efectiv poate fi lucrarea milei?
Din ce în ce mai mult omul și societatea se transformă. Caritatea și serviciile de asistență socială nu pot fi niciodată ceea ce Dumnezeu a numit mila. Căci mila înseamnă să privești mai întâi sufletul și să faci tot ce poți ca să îl ajuți. Fără să vezi sufletul omului orice ai face e doar caritate. Mila înseamnă să vezi cu ochii lui Dumnezeu pe omul din fața ta. Mila izvorăște din dragoste iar dragostea lui Dumnezeu înseamnă salvarea sufletului.
Florin Ianovici

Evanghelizare la Biserica Betel Florești, județul Cluj



Seri de evanghelizare la Biserica Baptistă Calafindești, județul Suceava

Sursa: AICI

☉ Conferința ”Cum să menții focul dragostei în familie?” la Chișinău

Biserica BunaVestire invită cu drag doamnele și domnișoarele la conferința tematică ”Cum să menții focul dragostei în familie?”. Intrarea este liberă.
Conferința se va desfășura în prima jumătate a zilei de sâmbătă, 14 februarie - 9:00 - 13:30 în incinta Bisericii Harul, Chișinău, str. Ciocârliei 2/8.
Sursa: AICI

Pastor Victor Kasongo la Biserica Râul Trezirii Arad

☉ Conferință pentru familii la Restaurant Perla Bucureşti


Biserica Creștină Baptistă „Sfânta Treime” vă invită la un timp special pentru cupluri căsătorite... un timp pentru a asculta, a râde și a primi informații despre relația soț-soție.

Sâmbătă, 14 februarie 2015
Orele 11:00 - 15:00
Restaurantul „Perla”
Calea Dorobanților, Nr.98

Vor fi prezentate principii biblice, sfaturi practice pentru o căsnicie durabilă, vom organiza jocuri și vom lua masa de prânz împreună.

Suntem siguri că această investiție de patru ore în căsnicia dumneavoastră Îl va onora pe Dumnezeu și vă va ajuta să întăriți și mai mult relația cu partenerul de viață, crescând în cunoașterea lui Dumnezeu și a planului Său pentru viața de familie!

Vă așteptăm împreună cu alte familii de prieteni!

Taxa de participare: 
50 RON/cuplu (soț și soție).

Va rog sa confirmati participarea dvs la nr de telefon 0745.366.443 (Barbulescu)

Onisim Botezatu & Iulian Oprea la Biserica Casa Tatălui Londra


Adi Mocan & Elim Harmony Band și Otto Pascal la Biserica Poarta Cerului Timișoara


Extremiștii islamici hărțuiesc întâlnirile credincioşilor din Indonezia

Numărul bisericilor care au fost închise în Indonezia este în creștere în ultimii ani, ca urmare a unei creșteri a extremismului islamic din regiune. Având în vedere închiderea forțată a Bisericii GPDI de către un grup islamist radical numitFrontul apărător al Islamului (FPI), de luni de zile membrii bisericii nu au avut un loc adecvat pentru serviciile lor de duminică. FPI este cunoscut în întreaga Indonezie pentru atitudinea lui de ură și violență împotriva minorităților și a organizațiilor religioase care susțin libertatea religioasă.

      După închiderea bisericii lor, membrii Bisericii GPDI au fost forțați să se mute din loc în loc, fie într-o fabrică, fie sub copacii din faţa clădirii bisericii. Când s-au închinat în afara clădirii lor, radicalii i-au hărțuit prin ocuparea spațiului în care biserica trebuia să se adune pentru închinare. Ei au aruncat chiar și cu excremente de animale în ei pentru a face condițiile de închinare cât mai neplăcute. Ca urmare, mulți dintre credincioși, inclusiv copii, au fost forțați să stea pe durata serviciului divin în condiţii greu de imaginat.

        După intervenţia de la începutul lunii decembrie a ministrului de afaceri, acestui grup de creștini i s-a acordat, în cele din urmă, un interval scurt de timp, în care li s-a permis să se închine în clădirea lor. Aşadar, pe 25 decembrie 2014, pentru prima dată de la închiderea bisericii, ei au putut să se închine din nou în clădirea bisericii lor, dar tot cu anumite restricţii. Indiferent de condițiile precare în care a ajuns clădirea bisericii, a fost clar că spiritele s-au mai liniştit şi membrii bisericii au cântat cu bucurie şi au adus laude Domnului în acea zi.

     După slujbă, pastorul a invitat toți membrii bisericii să ia masa de prânz acasă la el, care este o anexă la biserica ce a fost închisă de radicali. Ceea ce nu ştiau creștinii era că extremiștii încă îi supravegheau. Când membrii bisericii mâncau, au auzit deodată zgomote afară, venite dinspre camera de zi. Intrușii inspectau toate camerele, lovind peste mobilier, fugărind copiii care mâncau în interiorul clădirii bisericii. Dintr-o dată mulțimea striga: „FPI! FPI!”, în timp ce alții au fost forțați să stea și să privească neputincioşi. După ce şi-au dat seama că membrii bisericii doar luau masa de prânz, grupul de aproximativ douăzeci de radicali a plecat; cu toate acestea, sentimentele de furie și de lipsă de apărare au reapărut în inimile și mințile membrilor bisericii. Credincioşii din Indonezia au nevoie să mijlocim pentru ei, pentru schimbarea climatului spiritual, religios și politic din această ţară. Nu uitaţi să îi amintiţi în rugăciunile voastre!

Sursa: 
www.persecution.org  via: Agenția Kairos

Seminarul “Tehnologia între binecuvântare și blestem” la Dublin, Irlanda

Sursa: AICI