După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 24 decembrie 2015

AGERPRES: Cioloș: Guvernul este alături de familia Bodnariu

Premierul Dacian Cioloș a declarat că a discutat miercuri cu ministrul de Externe, Lazăr Comănescu, despre cazul familiei Bodnariu din Norvegia, arătând că situația este sensibilă și că statul român va folosi toate mijloacele pe care le are la dispoziție în acest caz.

"Am avut chiar astăzi dimineață o discuție pe acest subiect cu dl. ministru Comănescu. Situația este sensibilă pentru că dacă facem presiuni prea mari și insistăm prea mult — autoritățile norvegiene au acționat pe baza unei legislații care este foarte strictă din punct de vedere al protecției copiilor nu doar pentru copii din părinți străini, ci chiar și pentru copii norvegieni și este important să păstrăm legătura — poate să se întoarcă împotriva familiei respective și a eficienței cu care putem acționa. Pot să vă asigur că suntem în contact permanent și cu familia. Din câte știu chiar părinții au solicitat ambasadei și ministerului să fie cât mai discreți în modul în care acționează în relație cu autoritățile pentru a păstra acest canal instituțional. Pot să vă asigur nu numai că suntem în contact dar vom folosi toate mijloacele pe care le avem, eficiente, dacă va fi nevoie inclusiv statutul nostru de stat membru al UE, dar este important să pornim de la legislația norvegiană pentru că aceasta este cea care primează, să clarificăm lucrurile și să ajutăm familia să-și clarifice lucrurile", a afirmat Cioloș, la Antena 3.

Continuarea pe www.agerpres.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.