După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 24 decembrie 2015

România Expres.ro: Românii din Spania se solidarizează cu familia Bodnariu

Sâmbătă, 26 decembrie 2015, la orele 12:00, „Norway Return the children to Bodnariu Family” invită comunitatea românească din Spania la un protest în faţa Ambasadei Norvegiei din Madrid.

Cazul familiei Bodnariu căreia, într-un mod injust şi abuziv, i-au fost luaţi copiii de către statul norvegian a făcut înconjurul lumii. Mii de români din Diaspora şi din ţară au decis să suţină familia Bodnariu în demersul ei de a-şi recupera cei cinci copii care de mai bine de o lună se află în grija statului norvegian. În sensul acesta Norway Return the children to Bodnariu Family (Norvegia, dă înapoi copiii familiei Bodnariu) organizează în Diaspora şi în România mai multe proteste de solidarizare cu familia Bodnariu.

În semn de solidaritate cu Marius și Ruth Johanne Bodnariu, comunitatea de români din Spania va participa la un protest autorizat de Primăria Madridului împotriva abuzurilor Barnevernet (instituția protecției copilului din Norvegia), care va avea loc sâmbătă, 26 decembrie 2015, la orele 12:00, în faţa Ambasadei Regatului Norvegiei din Spania (Calle Serano, nr. 26, Madrid).

Mai multe biserici româneşti din Spania au anunţat participarea la acest protest. Organizatorii speră să li se alăture şi alte biserici, nu doar din zona Madrid ci şi din alte regiuni ale Spaniei, precum şi alte asociaţii sau organizaţii ale românilor din Peninsula Iberică.
Continuarea pe www.ramaniaexpres.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.