După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 13 noiembrie 2015

☞ Opinia liberă: Samy Tuțac – "Stăpânul Antenelor" ori ne crede proști, ori ne crede proști...

NewsNet Creștin: Rubrica ☞ Opinia liberă  este destinată publicării articolelor care nu tratează subiecte religioase sau spirituale, dar care sunt scrise de evanghelici. Menţionăm că acestea nu reprezintă neapărat și punctele noastre de vedere.

Aflu de pe stiripesurse.ro că, "Stăpânul Antenelor", supranumit Văranul, împărtășește aceleeași valori cu tinerii care au ieșit pe străzile marilor orașe săptămâna trecută. Și asta nu de azi, de ieri, ci de ani mulți. Am crezut că se referă la ăia pe care i-a plătit el să iasă pe străzi în 2012, să ne scape de Dictator și de Regimul lui Escu. Norocul nostru că nu ne-a scăpat, că cine știe, acum ziceam Kanejna sau Nazdarove!!!

Dar nu, Văranul se dă de ceasul morții să se identifice cu cei care, săptămâna trecută, manifestau cerând o schimbare radicală a societății dominată de corupție, mediocritate și minciună. Citești și te crucești cât de proști ne pot crede unii, doar pentru că au ei bani...și tupeu maxim. "Am privit manifestațiile tinerilor care cereau ca România să se elibereze de presiuni politice, de șantaj, de ură, de incompetență, de amatorism, improvizație și corupție, și să redevină o societate sănătoasă și civilizată, capabilă să susțină o economie performantă. Împărtășesc de mulți ani aceste idealuri."

De la înălțimea tupeului său și direct proporțional cu grosimea obrazului, Văranul încearcă gradul de adormire al celor pe care i-a disprețuit zeci de ani, până ce o tânără judecătoare, din generația tinerilor ieșiți în stradă, sătui de toți văranii, l-a trimis la răcoare zece ani. Sau poate răcoarea i-a schimbat idealurile, așa cum căldura i-a aprins duhul misionar bogatului egoist ajuns în chinurile iadului.

Domnule Văran, nu ne luați de proști, generația celor din stradă nu împărtășește idealuri cu cei care și-au făcut averi furând banii din conturile Securității sau lovind sistematic statul de drept cu urși, ciuvici sau răspopiți. Generația aceasta are un singur gând, să scape țara de toți văranii și să vă arunce unde vă este locul...la groapa de gunoi a istoriei.

P.S. Generația această nu se (dez)informează de la Antena 3!!!

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.