După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Dreptate în Dragoste: Un mesaj special pentru părinții celor morți în Clubul Colectiv!!

A curs enorm de multă cerneală în zilele care au trecut de când s-a întâmplat MAREA nenorocire de la Clubul COLECTIV din București, care s-a soldat cu peste 30 de morți și aproape 200 de răniți, unii răniți foarte grav. Numai DUMNEZEU știe cum se va termina pentru unii dintre ei.

Toată lumea și-a dat cu părerea în aceste zile, ba mai mult, unii mai îndrăzneți, au dat verdicte nemiloase.  Persoane care mai de care (preoți, pastori , politicieni, ziariști, etc.) încearcă să răspundă la unele întrebări, cum ar fi:

“De ce s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat?”

“Unde a fost DUMNEZEU de a lăsat să se întâmple acest lucru?”

Nu cred că vre-unul dintre noi poate răspunde sută la sută corect, la aceste întrebări, dar un lucru este cert și anume, că DUMNEZEU este încă pe TRON și nu se face vinovat de această dramă, cum încearcă unii să insinueze. Dar cu toate astea nu stă nici nepăsător față de cei implicați direct sau indirect în această dureroasă încercare pentru țara întreagă.

Este un semnal de alarmă pentru toți cei ce vor să ia seama, la ce s-a întâmplat!

În această situație avem de-a face cu victimele colaterale (PĂRINȚII ȘI CEI FOARTE APROPIAȚI) despre care se vorbeste foarte puțin și care de fapt, plătesc prețul cel mai mare.


Au căzut și vor mai cădea multe capete pentru ceea ce s-a întâmplat, dar cu toate astea, nu cred că suferința părintească s-a diminuat.

Nici chiar căderea Guvernului Ponta, nu poate să elimine durerea simțită de către părinții acestor tineri, pe care i-au crescut cu dragoste, poate unii dintre ei cu eforturi și sacrificii foarte mari.

Este anormal și foarte TRIST, ca un părinte să-și înmormânteze copilul. Pentru unii, poate chiar unicul copil. Fiind și eu tată, am încercat să mă pun în locul acestor părinți și credeți-mă este îngrozitor. Să vezi că trece o zi, o săptămână și copilul nu-ți mai ajunge acasă, este aproape insuportabil.

Acești părinți, ca noi toți, și-au făcut planuri și vise mari cu privire la viitorul copiilor lor, iar într-o seară târzie de toamnă, un apel telefonic nemilos, i-a anunțat că VISUL vieții lor a fost demolat complet.

Ce mai contează acum pentru acești părinți devastați complet care și-au înmomrmântat viitorul, cine este vinovat și cine va plăti? Ei știu un singur lucru, copilul lor pentru care au investit 20-30 de ani din viața lor, NU MAI ESTE!

Cu ce îi încălzește pe acești părinți că unii vor face zeci de ani de pușcărie, iar alții și-au pierdut cariera politică?

Pentru cei care au trecut la cele veșnice, s-au ținut 3 zile de doliu național (un lucru foarte frumos), dar ce s-a făcut sau ce se face pentru părinții devastați de acest eveniment tragic?

Cred că întreaga țară ar trebui să vină măcar cu o zi de rugăciune către DUMNEZEU pentru toți părinții și cei apropiați care sunt greu încercați în aceste momente.

Numai DUMNEZEU le poate mângâia sufletele zdrobite de această pierdere imensă. Încurajez toate bisericile indiferent de DENOMINAȚIUNE să strige la DUMNEZEU pentru alinarea suferințelor celor care și-au pierdut pe cei dragi.

Dragi părinți, vreau să vă asigur că în ceea ce mă privește, voi face tot ce-mi stă în putință pentru a vă sprijini, prin rugăciuni și încurajez pe toți cititorii acestui Blog să se roage lui DUMNEZEU pentru toți cei afectați de evenimentul tragic de la CLUBUL COLECTIV. Nu putem fii supărați pe DUMNEZEU, El nu a dorit moartea copiilor dumneavoastră, mai mult de atât știu că i-a iubit și i-ar fi vrut pentru EL, dar El nu va obliga pe nimeni niciodată, EL respectă libera voință a oricărui om.

Pot să vă asigur că EL vă iubește și pe dumneavoastră și este Singurul care vă poate liniști sufletul rănit, în aceste momente cumplite pentru dumneavoastră.

Citiți versetul de mai jos și acceptați oferta lui DUMNEZEU, care vă vrea cu gelozie pentru EL.
Ioan 3:16, Cuvântul Domnului este foarte clar și pentru situația asta și pentru voi toți:

“FIINDCĂ ATÂT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA, CĂ A DAT PE SINGURUL LUI FIU, CA ORICINE CREDE ÎN EL SĂ NU PIARĂ CI SĂ AIBĂ VIAȚĂ VEȘNICĂ.”

Cu multă dragoste pentru voi, toți părinții celor plecați mult prea devreme dintre noi,

Mike Olari www.family2fam.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.