După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 6 noiembrie 2015

Dr. Eddie Ildefonso, un profesor de excepție pentru cursurile Seminarului Teologic Covington - Romania

Prof. Dr. EDDIE ILDEFONSO

- pastor in Los Angeles
- doua doctorate in teologie
- decanul Seminarului Teologic Covington pe toate extensiile internaționale
- vine in România din 2005
- a predicat in nenumărate Biserici Baptiste din Timiș, in special la Biserica Harul din Lugoj unde s-au ținut cursurile Covington timp de aproape zece ani
- prieten (fost ucenic) al lui John MacArthur
- amenințat cu moartea de nenumărate ori pe diferite continente pentru ca L-a predicat pe Cristos
- a predicat Evanghelia in peste 120 de țări
- a plantat 618 biserici in cei peste 35 de ani de slujire
- a luptat si a fost rănit in Războiul din Vietnam unde si-au pierdut viata cei doi frați de corp ai săi
- a avut dezbateri teologice cu un imam musulman intr-o mosche din Capitală Pakistanului o tara puternic islamizată
- a predicat anul acesta pe un stadion in fata a 13,000 de oameni in Indonezia (unde s-au predat Domnului sute de persoane), tara cu cel mai ridicat procent al populației islamice, peste 95%
- recent in 2015 a predicat Evanghelia la una din televiziunile naționale din Pakistan

Impactul academic si spiritual pe care aceasta școala teologica l-a avut in vietile multor studenți pastori si lucrători laici din bisericile locale a fost incomensurabil.
Dorința de a aprofunda Scripturile, de a fugi de plafonare, de a îndrăgi studiul, de a aborda cunoasterea in termenii relationarii la Cuvantul întrupat – Cristos, au fost toate beneficii inestimabile de care au dispus toti cei ce au devenit parte a acestei scoli teologice.

Respectul adanc fata de Cuvantul lui Dumnezeu, dragostea vie fata pentru Biserica locală si seriozitatea relatiei personale cu un Dumnezeu SUVERAN – caracteristica suprema a divinitatii – au fost urmarile vizibile in viata multor studenți ce s-au inrolat in cadrul acestor cursuri oferite de Seminarul Teologic Covington.
 
In jur de 150 studenti in calitate de pastori, misionari si lucrători au trecut porțile acestei scoli teologice pentru a beneficia de cursurile oferite in toti acești ani: cursuri pentru licența in teologie, masterat in teologie si un grup restrans pentru cursurile de doctorat.

Cursurile se desfășoară sub forma a patru module pe an, un modul constand in cinci zile de studiu de luni pana vineri.
Programul cursurilor Covington se prezintă in următorul format calendaristic:

2015
Noiembrie 9-13

2016
Martie 14-18
Mai (neafișat)
Septembrie (neafișat)
Noiembrie (neafișat)

In plan international Seminarul Teologic Covington se bucura de o prezenta in creștere in tot mai multe tari precum Honduras, Zimbabwe, Pakistan, Romania. In Statele Unite ale Americii școala are cateva extensii.

Toti cei ce doresc sa aiba parte de o creștere in cunoasterea Cuvantului Sfant si sa-si aprofundeze studiile teologice sunt așteptați la cursurile din luna noiembrie, unde vor primi amănunte legate de înscriere.

Cursurile Seminarului Teologic Covington vor fi găzduite in continuare de sediul Asociatiei Crestine "Casa Bucuriei" SUSANI, judetul Timis.

Pastor Ovidiu Petric

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.