După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 25 octombrie 2015

Zilele Mulțumirii 2015 – Liceul Teologic Baptist Reşiţa

Liceul Teologic Baptist Reşiţa
26 OCTOMBRIE – 31 OCTOMBRIE 2015
DE CE UN PROGRAM EDUCATIV INTITULAT „ZILELE MULȚUMIRII”?
Mulțumirea aduce împlinire, pace, bucurie și binecuvântare în viața noastră. Acest program educativ se desfășoară pentru al optulea an consecutiv la Liceul Teologic Baptist Reșița. Scopul acestui program este de a privi la bunătăţile lui Dumnezeu, care s-au înoit în fiecare dimineaţă a acestui an, revărsând peste noi.
 Nu dorim să practicăm mulțumirea doar în aceste zile ale acestui program, ci să accentuăm în mod special importanța mulțumirii în aceste zile. Venim cu mulțumire înaintea lui Dumnezeu pentru ocrotire, pentru roadele câmpului, pentru semenii noștrii, pentru rezultatele școlare, pentru tot ceea ce ne-a dăruit.
ACTIVITĂŢI PROPUSE ÎN SĂPTĂMÂNA EDUCATIVĂ „ZILELE MULŢUMIRII”
se poate vedea aici PROGRAM ZILELE MULTUMIRII 2015    ♥  
Alex Szucs, director 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.