După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 2 octombrie 2015

Dan Botică – Problema islamului din perspectiva Cuvântului lui Dumnezeu

„Am așteptat clipa asta de mult timp! Spune-mi: ești creștin? Bine! Pentru că dacă ești creștin, îl vei vedea pe Dumnezeu în următoarea secundă!”

Sunt cuvintele tânărului care a ucis ieri 9 studenți la o universitate din Statele Unite. A intrat într-o clasă de curs, a întrebat cine este creștin și apoi a executat cu sânge rece cel puțin nouă tineri și tinere.

Încă nu știm dacă tânărul criminal este sau nu musulman. Sentimentele de psihoze care ne încearcă în ultimele luni ne fac să tragem automat această concluzie. De ce?

Pentru că scene ca acestea au avut loc atât de des în în Orientul Mijlociu, încât pentru mulți identitatea de credincios echivalează cu identitatea de victimă. Iar pentru noi, cei care locuim pe continentul European, emigrarea sutelor de mii, poate chiar milioanelor de musulmani, dă naștere la sentimente care mai de care mai ambivalente. Unii se tem și cad într-o stare de fatalism, alții se tem și aleg să protesteze, uneori chiar în mod violent. Unii văd beneficiul economic, alții dezastrul social și moral. Unii ridică garduri, alții le dărâmă, riscându-și viața pentru a le vorbi musulmanilor despre Cristos.

Ceea ce mă duce cu gândul la Nabeel Qureshi, un tânăr musulman care cu ani în urmă, fiind cazat într-un cămin universitar, a descoperit faptul că, colegul de cameră este credincios creștin. Nabeel cunoaștea foarte bine Qoranul și a fost șocat să audă vestea bună a Evangheliei și să o vadă întruchipată în viața unui tânăr student. Anii au trecut, Dumnezeu a lucrat încet, dar profund, în viața lui, și în final Nabeel Qureshi l-a primit pe Cristos în inima lui, iar acum este implicat activ în evanghelizarea musulmanilor.

Întrebarea este ce vom face noi? Poate că nu vei avea niciodată un coleg sau un vecin musulman, și mai mult ca sigur că cei mai mulți dintre noi nu vom schimba profesia de acum cu cea de misionar într-o țară islamică. Dar dacă Dumnezeu alege să grăbească împlinirea vremurilor și prin expansiunea religiei islamice, ce vei face? Ce vom face?

În seara aceasta la Tineret Emanuel, fratele Paul Negrut și Walter Price vor frământă împreună cu noi problema islamului din perspectiva Cuvântului lui Dumnezeu.

Vă așteptăm cu drag și vă invităm să rămâneți cu noi și la Agapa specială cu suc și fursecuri!

Dan Botică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.