După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 5 octombrie 2015

Conferinţa Medicilor Creştini cu Livius Percy la Biserica Speranţa Chişinău

Sâmbătă, 10 octombrie 2015, Biserica “Speranţa” din Chişinău găzduieşte Conferinţa Medicilor Creştini cu tema: “Suferința – o perspectivă medico – biologică, socială și teologică. Eutanasia – este o soluție bună?”. Evenimentul este organizat de Comunitatea Religioasă Societatea Medicilor Creștini “Emanuel” şi are ca invitat doctorul în ştiinţe, Livius Percy din SUA şi Preşedintele CR SMC “Emanuel”, Liviu Gusac.
Participanţii se vor bucura de: program muzical, mărturii şi experienţe, prelegeri ştiinţifice şi soluţii la dilemele etice în practica medicală atunci când ajungem la capitolul eutanasie.
Programul se va desfăşura între orele: 09:00-17:00, pe strada Bucuriei 8. Participanţii pot ajunge la destinaţie cu microbuzele: 108, 103, 174, 171, 135.

Taxa de participare constituie:
Medici – 100 lei
Asistente medicale – 50 lei
Studenți mediciniști – 25 lei
Cu acest suport material vor fi acoperite cheltuielile legate de organizarea mesei și a conferinței. Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la adresa de e-mail: emanuel.clinica@gmail.com sau la numărul de telefon 022210737
Livius Percy este doctor în ştiinţe chimice şi Doctorand în apologetică creștină; Președinte Romanian Missionary Society, Wheaton, IL, USA; Consultant în Rezonanță Magnetică Nucleară, Charlotte, NC, SUA. Conferențiar pe teme de știință, etică și apologetică creștină în Statele Unite, România, și Republica Moldova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.